Πως να φτιάξετε κρύο Mocaccino

κρύο mocaccino
Το καλοκαίρι όλοι αναζητούμε τρόπους και συνταγές για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα ρόφημα κρύο mocaccino. Εμείς ανακαλύψαμε την παρακάτω συνταγή η οποία είναι εύκολη και απλή. Την μοιραζόμαστε μαζί σας.

Μια συνταγή από κρύο mocaccino με απλά υλικά την οποία μπορείτε να την φτιάξετε εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας. Δείτε τα υλικά παρακάτω:

Υλικά για κρύο mocaccino :

 

Παρασκευή για κρύο mocaccino :

Φτιάξτε τον αγαπημένο σας εσπρέσσο με την κάψουλα της επιλογής σας σε μια κούπα και προσθέστε τη ζάχαρη που θέλετε, 2-3 κουταλιές σκόνης σοκολάτας και 100 ml γάλα. Ανακατέψτε ελαφρώς, προσθέστε τα παγάκια και χτυπήστε το μίγμα με τη φραπιέρα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Το τοποθετείτε στο ποτήρι σας και μπορείτε να φτιάξετε έξτρα αφρόγαλα ή ακόμα καλύτερα να το σερβίρεται με σαντιγί. Πασπαλίστε και λίγη σκόνη σοκολάτας από πάνω και απολαύστε!

 

Γενικές Πληροφορίες για ρόφημα Μοκατσίνο

Όταν βλέπουμε σε κάποιο κατάλογο ή ακούμε τη λέξη μοκατσίνο θα πρέπει αυτόματα να έρχεται στο μυαλό μας το εξής: Ότι πρόκειται για ένα ρόφημα που περιέχει έναν συνδυασμό καφέ και σοκολάτας μαζί. Αν αυτός ο συνδυασμός γεύσεων μας αρέσει τότε μπορούμε να το παραγγείλουμε. Πολλές φορές όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε την παρέα ή τους γνωστούς μας παραγγέλνουμε κάτι ξεχωριστό. Το μοκατσίνο μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα μια ξεχωριστή επιλογή που θα κάνει τη διαφορά! Τολμήστε το και θα δείτε πως δε θα χάσετε! Η επιλογή είναι πάντα δική σας! Σε πολλά μαγαζιά καφέ ή εστιατόρια που σερβίρουν αυτό το ρόφημα θα το συναντήσετε με λίγο διαφορετική ονομασία όπως Coffeechino, σοκολατσίνο, cioccolino, chocochino. Όπως και να έχει ρωτήστε για ένα ρόφημα που περιέχει καφέ και σοκολάτα και θα σας κατατωπίσουν για το πιο ρόφημα σας ταιριάζει.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες έτοιμες λύσεις για μοκατσίνο σε κάψουλες. Ανάλογα το σύστημα κάψουλας που έχει ο καθένας και υποστηρίζει η μηχανή του, μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα εξής προϊόντα:

Mocaccino σε Nespresso κάψουλες.

Mocaccino σε Dolce Gusto κάψουλες.

 

 

Δείτε Ροφήματα σοκολάτας εδώ

Αν δε θέλετε να παιδεύεστε και πολύ, μπορείτε να βρείτε έτοιμο freddoccino εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση