Πως να φτιάξετε κρύο Mocaccino

κρύο mocaccino
Το καλοκαίρι όλοι αναζητούμε τρόπους και συνταγές για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα κρύο ρόφημα. Εμείς ανακαλύψαμε την παρακάτω συνταγή για κρύο Mocaccino η οποία είναι εύκολη και απλή. Την μοιραζόμαστε μαζί σας.

Υλικά :

 

Παρασκευή για κρύο mocaccino :

Φτιάξτε τον αγαπημένο σας εσπρέσσο με την κάψουλα της επιλογής σας σε μια κούπα και προσθέστε τη ζάχαρη που θέλετε, 2-3 κουταλιές σκόνης σοκολάτας και 100 ml γάλα. Ανακατέψτε ελαφρώς, προσθέστε τα παγάκια και χτυπήστε το μίγμα με τη φραπιέρα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Το τοποθετείτε στο ποτήρι σας και μπορείτε να φτιάξετε έξτρα αφρόγαλα ή ακόμα καλύτερα να το σερβίρεται με σαντιγί. Πασπαλίστε και λίγη σκόνη σοκολάτας από πάνω και απολαύστε!

 

Γενικές Πληροφορίες για ρόφημα Μοκατσίνο

Όταν βλέπουμε σε κάποιο κατάλογο ή ακούμε τη λέξη μοκατσίνο θα πρέπει αυτόματα να έρχεται στο μυαλό μας το εξής: Ότι πρόκειται για ένα ρόφημα που περιέχει έναν συνδυασμό καφέ και σοκολάτας μαζί. Αν αυτός ο συνδυασμός γεύσεων μας αρέσει τότε μπορούμε να το παραγγείλουμε. Πολλές φορές όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε την παρέα ή τους γνωστούς μας παραγγέλνουμε κάτι ξεχωριστό. Το μοκατσίνο μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα μια ξεχωριστή επιλογή που θα κάνει τη διαφορά! Τολμήστε το και θα δείτε πως δε θα χάσετε! Η επιλογή είναι πάντα δική σας!

 

Δείτε Ροφήματα σοκολάτας εδώ

Βρείτε Mocaccino σε κάψουλες nespresso εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση