Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 1η έως 31η Αυγούστου! Όλες οι παραγγελίες που γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν την 1η Σεπτεμβρίου! Η επικοινωνία μαζί μας θα είναι εφικτή μόνο μέσω του email μας info@getcoffee.gr

Showing all 19 results

Μηχανές Καφέ

Σε αυτή την κατηγορία το getcoffee.gr σας προσφέρει μηχανές καφέ διαφόρων κατηγοριών. Υπάρχουν μηχανές espresso οικιακές και ημιεπαγγελματικές. Αυτές οι μηχανές δέχονται είτε αλεσμένο καφέ καφέ εσπρέσσο, είτε χάρτινες μερίδες – ταμπλέτες espresso. Οι μηχανές αυτές είναι της γνωστής πορτογαλλικής εταιρία Briel με την αγορά μιας τέτοιας μηχανής αποκτάτε και εγγύηση 3 ετών ! Σε όλες τις μηχανές υπάρχει ακροφύσιο ατμού που δημιουργεί με ευκολία το αφρόγαλο για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καπουτσίνο!

Επίσης σε αυτή τη κατηγορία έχουμε για επαγγελματικούς χώρους μύλους άλεσης της εταιρίας Cunill όπως και μία λύση για το σπίτι από την εταιρία Briel. Όλοι οι μύλοι έχουν πάρα πολύ καλή αξιοπιστία ώς προς την απόδοση κοπής των κόκκων espresso ανά πάσα στιγμή!

Τέλος υπάρχει και η υπεραυτόματη μηχανή εσπρέσσο La Barista 710 η οποία στην ουσία παράγει αυτόματα espresso ή cappuccino της αρεσκείας σας!  Αρκεί να βάλετε τους κόκκους και το νερό και ο εσπρέσσο σας είναι έτοιμος!

Καφετιέρες Γαλλικού Χειρός

Bodum JAVA Caffettiera Red – 350ml

14.49

Καφετιέρες Γαλλικού Χειρός

Bodum JAVA Caffettiera White – 350ml

14.49
This is a HIDDEN link used to detect bad robots!