Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Περιγραφή κατηγορίας
Nespresso Vertuo –  ένα καινούριο και κενοτόμο σύστημα κάψουλας για ροφήματα καφέ που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή αγορά και στην Ελλάδα από το 2021 από την εταιρία Nestle. Η διαδικασία παρασκευής καφέ με τη νέα Vertuo δημιουργεί μια μεταξένια και απαλή κρέμα, αποκαλύπτοντας τα φρέσκα αρώματα του καφέ και χαρίζοντας πλούσιο σώμα. Θα διαπιστώσετε ότι κάθε κάψουλα Vertuo έχει τον δικό της χαρακτήρα, ακριβώς όπως κι εσείς. Ανακαλύψτε την απαλή γεύση, το γεμάτο σώμα και την πλούσια κρέμα κάθε χαρμανιού.
Δημιουργήστε τον αγαπημένο σας καφέ με τη νέα Vertuo που συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion™ με μια πλήρη γκάμα καφέδων σε κάψουλες διαφόρων μεγεθών. Απολαύστε την ιδανική κούπα καφέ, συνοδευόμενη από μεταξένια και άφθονη κρέμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μοναδική τεχνολογία Centrifusion™
Ιδού το μυστικό: Το Vertuo είναι ένα έξυπνο σύστημα που προσαρμόζει τις παραμέτρους παρασκευής σε κάθε κάψουλα καφέ, ώστε να εκχυλίζει κάθε σταγόνα γεύσης και να παράγει μια πλούσια, απαλή κρέμα. Ο μοναδικός γραμμωτός κώδικας σε κάθε κάψουλα συνδέεται με μια αυτόματη παράμετρο εκχύλισης, η οποία ρυθμίζει τη ροή και τον όγκο του νερού, τη θερμοκρασία, το χρόνο εκχύλισης και την περιστροφή της κάψουλας. Μπορείτε να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με ακρίβεια και ευκολία, σε όποιο μέγεθος κούπας επιθυμείτε.
Ποια η διαφορά μεταξύ Nespresso Vertuo και Nespresso Original;
Με τη μηχανή Vertuo, μπορείτε να φτιάχνετε espresso σε μεγαλύτερα φλιτζάνια. Απολαύστε έναν μικρό Espresso, έναν απαλό Gran Lungo, έναν πλούσιο καφέ ή ένα μεγαλύτερο φλιτζάνι Alto με απαλή και άφθονη κρέμα. Στο παρασκήνιο, η τεχνολογία χρησιμοποιεί την ήπια εκχύλιση Centrifusion™, αναγνωρίζοντας κάθε κάψουλα και προσαρμόζοντας τις παραμέτρους κατάλληλα για τη δημιουργία του τέλειου καφέ. Με τη μηχανή Original, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την ίδια απαλή, αυθεντική γεύση στον καφέ σας – από Ristretto, Espresso και Lungo μέχρι Americano και συνταγές με γάλα. Οι μηχανές Original χρησιμοποιούν ένα σύστημα υψηλής πίεσης εκχύλισης 19 bar ώστε να απελευθερώνονται τα φρέσκα αρώματα από κάθε κάψουλα.
Πρακτικές διαφορές μεταξύ των καψουλών Nespresso Vs Nespresso Vertuo:
Nespresso Original: Αλεσμένος καφές 5-5,5g  / 40-110ml εκχύλιση καφέ
Nespresso Vertuo:
α) Αλεσμένος καφές 6-12g για 80ml ρόφημα καφέ
β) Αλεσμένος καφές 9,5-12,5g για 150ml ρόφημα καφέ
γ) Αλεσμένος καφές 12,5g για 230ml ρόφημα καφέ
Σε τι διαφέρει ο καφές Vertuo σε σχέση με άλλους καφέδες,
Μπορείτε να προετοιμάσετε με ακρίβεια τον καφέ σας με πλούσια και μεταξένια κρέμα, καθώς κάθε μηχανή Vertuo χρησιμοποιεί αναγνώριση γραμμωτού κώδικα (QR Code) και σύστημα εκχύλισης που δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία καφέ. Ο μοναδικός γραμμωτός κώδικας σε κάθε κάψουλα προσαρμόζει τη ροή και τον όγκο του νερού, τη θερμοκρασία, τον χρόνο έγχυσης και την περιστροφή της κάψουλας για να τελειοποιήσει την εμπειρία καφέ που δεν είναι άλλη από το να δημιουργεί τον τέλειο καφέ για εσάς, κάθε φορά.
Μπορώ να ανακυκλώσω την κάψουλά μου;
Όλες οι κάψουλες Nespresso κατασκευάζονται από αλουμίνιο και μπορούν να ανακυκλωθούν. Φέρτε τις χρησιμοποιημένες κάψουλες σε ένα από τα σημεία συλλογής της Nespresso, αφήστε τις στο κοντινότερο κατάστημα Nespresso ή κέντρο συλλογής αποβλήτων, ή γεμίστε την τσάντα ανακύκλωσης με χρησιμοποιημένες κάψουλες και δώστε την στον μεταφορέα την επόμενη φορά που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Προσθέτοντας την ανακύκλωση των καψουλών στις συνήθειές σας, ο καφές σας όχι μόνο θα έχει ωραία γεύση, αλλά θα σας κάνει να νιώθετε και καλά.