Προσφέρουμε αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το σύστημα χρέωσης μεταφορικών είναι αυτοματοποιημένο με τις ελάχιστες δυνατές χρεώσεις.

1. Με ταχυμεταφορική – courier

Η ελάχιστη χρέωση αποστολής προϊόντων εως 4Kg εντός Αττικής είναι 2,80ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά, ελάχιστο κόστος αποστολής προϊόντων εως 4Kg είναι 3,60ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Η χρέωση των μεταφορικών πραγματοποιείται με βάση το βάρος και τον όγκο της εκάστοτε παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» τότε επιβαρύνεστε με μία επιπρόσθετη χρέωση 1,85ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

 

 2. Με Clever Point

Αποστολή σε Clever point
Η νέα έξυπνη υπηρεσία που δίνει λύση και ευκολία στην αποστολή και επιστροφή των online αγορών σας, στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί.

Που και πως μπορώ να εξυπηρετηθώ
To Clever point αποτελείται από ένα δίκτυο με πάνω από 100 καταστήματα, στο Νομό Αττικής με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, ανοικτά από νωρίς έως αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντάς σας να παραδώσετε ή να παραλάβετε δέματα στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί.

• Παραλαβή των Online αγορών σας την επόμενη μέρα.
• Ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς έξτρα χρέωση για Σαββατοκύριακα και αργίες.
• Ενιαία χρέωση έως 4 κιλά

Βρείτε εδώ το σημείο Clever point που σας εξυπηρετεί.

Η ελάχιστη χρέωση των μεταφορικών για παράδοση εντός Αττικής είναι: 4 ευρώ εως 4Kg και επιπρόσθετη χρέωση για αντικαταβολή 1,85ευρώ.

 

3. Με μεταφορική εταιρία

Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας (βάρος-όγκου), ενδείκνυται η επικοινωνία μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Για την αποστολή με μεταφορική εταιρία θα πρέπει να γίνει πρώτα πληρωμή του συνολικού ποσού παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών εξόδων από την έδρα μας στη μεταφορική.

Για το κόστος αποστολής από τη μεταφορική εταιρία θα ενημερωθείτε από το ιστορικό παραγγελιών σας, τηλεφωνικώς, ή μέσω email.

 

4. Αποστολή σε  Κύπρο-Εξωτερικό

Σε περίπτωση αποστολής μίας παραγγελίας στην Κύπρο ή στο εξωτερικό παρακαλώ ολοκληρώστε την παραγγελία σας με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και κατόπιν θα λάβετε από εμάς απάντηση για το ποσό και το χρόνο αποστολής της παραγγελία σας.

*Η αποστολή των προϊόντων από την αποθήκη μας γίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτ.-Παρ.) από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας από το τμήμα παραγγελιών.