Οι τρόποι αποστολής προϊόντων που προσφέρουμε αφορούν όλη την Ελλάδα ιδιώτες, χονδρεμπόρους ή μαγαζιά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καντίνες κτλ.

Το σύστημα χρέωσης μεταφορικών είναι αυτοματοποιημένο με τις ελάχιστες δυνατές χρεώσεις.

1. Με ταχυμεταφορική – courier

Η ελάχιστη χρέωση αποστολής προϊόντων έως 4Kg για την Αττική είναι 2,00 ευρώ ενώ για
την υπόλοιπη Ελλάδα (επαρχία και νησιά) η χρέωση έως 4Kg είναι 3,60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Μετά το πέρας των 4Kg κάθε 1Kg χρεώνεται με 1,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα για όλες τις αποστολές.

Η χρέωση των μεταφορικών πραγματοποιείται με βάση το βάρος και τον όγκο της εκάστοτε παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» τότε επιβαρύνεστε με μία επιπρόσθετη χρέωση 1,90 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

*Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων της παραγγελίας ή αδυναμία επικοινωνίας με τον παραλήπτη για επαλήθευση ή διόρθωση, σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

*Οι αποστολές με ταχυμεταφορική κούριερ αφορούν δέματα συνολικού όγκου ή βάρους μέχρι 10Kg. Στην περίπτωση που ξεπερνιούνται τα 10Kg τότε τα δέματα στέλνονται με κάποια μεταφορική εταιρία όπως αναφέρεται στο 2.

* Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 59 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

2. Με μεταφορική εταιρία

Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας (βάρος-όγκου), άνω των 10Kg ενδείκνυται η επικοινωνία μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Για την αποστολή με μεταφορική εταιρία θα πρέπει να γίνει πρώτα πληρωμή μέσω τραπέζης, του συνολικού ποσού της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών εξόδων από την έδρα μας στη μεταφορική.

Για το κόστος αποστολής από τη μεταφορική εταιρία θα ενημερωθείτε από το ιστορικό παραγγελιών σας, τηλεφωνικώς, ή μέσω email.

* Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη μας γίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτ.-Παρ.) από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας.

3.Από το σημείο παραλαβής προϊόντων

Η εταιρία μας διατηρεί σημείο παραλαβής προϊόντων στην οδό Κερκύρας 2, Ν.Ιωνία Τκ: 14235. Λειτουργεί μόνο Δευτέρα και Πέμπτη από 16:00 εως και 18:00 για την εξυπηρέτηση των πελατών μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Σάββατο, Κυριακή κλειστά. Για επιβεβαίωση και παραλαβή της παραγγελίας σας από το σημείο παραλαβής παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας πριν έρθετε στο τηλ: 2167001723.