Οι τρόποι αποστολής προϊόντων που προσφέρουμε αφορούν όλη την Ελλάδα ιδιώτες, χονδρεμπόρους ή μαγαζιά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καντίνες κτλ.

Το σύστημα χρέωσης μεταφορικών είναι αυτοματοποιημένο με τις ελάχιστες δυνατές χρεώσεις.

1. Με ταχυμεταφορική – courier

Η ελάχιστη χρέωση αποστολής προϊόντων έως 3Kg για την Αττική είναι 2,00 ευρώ ενώ για
την υπόλοιπη Ελλάδα (επαρχία και νησιά) η χρέωση έως 3Kg είναι 3,70 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Μετά το πέρας των 3Kg κάθε 1Kg χρεώνεται με 1,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα για όλες τις αποστολές.

Η χρέωση των μεταφορικών πραγματοποιείται με βάση το μεγαλύτερο βάρος σε κιλά ή όγκο της εκάστοτε παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» τότε επιβαρύνεστε με μία επιπρόσθετη χρέωση 3 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

*Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων της παραγγελίας ή αδυναμία επικοινωνίας με τον παραλήπτη για επαλήθευση ή διόρθωση, σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

*Οι αποστολές με ταχυμεταφορική κούριερ αφορούν δέματα συνολικού όγκου ή βάρους μέχρι 10Kg. Στην περίπτωση που ξεπερνιούνται τα 10Kg τότε τα δέματα στέλνονται με κάποια μεταφορική εταιρία όπως αναφέρεται στο 2.

* Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 59 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

2. Με μεταφορική εταιρία

Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας (βάρος-όγκου), άνω των 10Kg ενδείκνυται η επικοινωνία μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Για την αποστολή με μεταφορική εταιρία θα πρέπει να γίνει πρώτα πληρωμή μέσω τραπέζης, του συνολικού ποσού της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών εξόδων από την έδρα μας στη μεταφορική.

Για το κόστος αποστολής από τη μεταφορική εταιρία θα ενημερωθείτε από το ιστορικό παραγγελιών σας, τηλεφωνικώς, ή μέσω email.

* Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη μας γίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτ.-Παρ.) από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας.

3.Από το σημείο παραλαβής προϊόντων

Η εταιρία μας διατηρεί σημείο παραλαβής προϊόντων στην οδό Κερκύρας 2, Ν.Ιωνία Τκ: 14235. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη 15:00 – 20:00.
Σάββατο, Κυριακή κλειστά.

* Παραγγελίες που έχουν γίνει με αυτό τον τρόπο παραλαβής κρατιούνται δεσμευμένες για 7 ημέρες. Μετά το πέρας των 7 ημερών οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα παραγγελιών. Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη παραλαβή των παραγγελιών σας τις ημέρες και ώρες που εξυπηρετούμε. Αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να παραλάβετε παρακαλούμε ενημερώστε μας με email για την αποστολή τους με Κούριερ. Τα μεταφορικά είναι τα ελάχιστα δυνατά.