Περιγραφή κατηγορίας

Κάψουλες Καφέ

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κάψουλες καφέ για όλα τα συστήματα και τύπους μηχανών που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Συμβατές με διαφορετικές μηχανές και σε διάφορα είδη και τιμές για να επιλέξετε τις καλύτερες για εσάς.

Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα στην άνεση του σπιτιού σας οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και γρήγορα. Ανακαλύψτε διάφορες συμβατές κάψουλες Nespresso σε πολλές γεύσεις ή συμβατές Dolce Gusto κάψουλες για να μπορείτε να έχετε πάντα το ρόφημα που θέλετε.

Όπως επίσης και ταμπλέτες καφέ espresso ese για να ετοιμάζετε τον espresso σας με λιγότερο κόπο αλλά και λιγότερο καθαρισμό της μηχανής σας μετά.

Πέρα απ’ τον καφέ, αν αγαπάτε και τη σοκολάτα, στο eshop μας θα βρείτε και Nespresso κάψουλες σοκολάτας για γλυκές απολαύσεις ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτουμε μόνο επιλεγμένους κατασκευαστές που έχουν αποδείξει την ποιότητά τους όπως Tiziano Bonini, Miscela d’oro, Ipanema, Mrs Rose, Lavazza και άλλους πολλούς.

Δωρεάν μεταφορικά από 59 ευρώ και άνω. Στέλνουμε αποστολές από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα (επαρχία, νησιά, απομακρυσμένες περιοχές).