Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Περιγραφή κατηγορίας
Gorme Nespresso κάψουλες
Η ιστορία
Η ιστορία της GORME COFFEE ξεκινάει το 2013, από τον κο Πρασσά Γεράσιμο στο Αγρίνιο με όπλο την εμπειρία, τη θέληση και την αγάπη του για τον καφέ. Βασιζόμενος σε εμπεριστατωμένη μελέτη της αγοράς, λόγω των πρόσφατων δυσχερών οικονομικών εξελίξεων, αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία. Στόχο της είναι να προσπεράσει τους μεσάζοντες και να διαθέσει υψηλής ποιότητας προϊόντα με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος ώστε να μεταφερθεί το οικονομικό όφελος στον τελικό πελάτη.
Η επιχείρηση πλέον έχει επεκταθεί σε περισσότερους από 10 νομούς στην Ελλάδα. Έχει συνεχόμενη διαφημιστική προβολή στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου, σε κλαδικά περιοδικά αλλά και διαδικτυακά. Παρουσιάζει ραγδαία ετήσια αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων της. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της επιχείρησης που έχει υιοθετηθεί από το ξεκίνημά της. Το 2014 μετ-εγκαταστάθηκε σε καινούργιες κτιριακές εγκαταστάσεις. Από το 2015 ξεκίνησε η αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού με παράλληλα την ενσωμάτωση νέων προϊόντων. Σταθερή παραμένει η επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών (ποικιλίες καφέ) από πιστοποιημένες φάρμες Βραζιλίας και Κεντρικής Αμερικής με κύριο προμηθευτή τη φάρμα Monte Allegre. Από αυτή τη φάρμα γίνεται ετήσια προμήθεια από ποικιλίες speciality coffee για την παραγωγή των προϊόντων.
Στην Gorme Coffee επιλέγονται προσεκτικά και σχολαστικά κορυφαίες ποικιλίες καφέ (speciality coffee) από φάρμες που διαθέτουν πιστοποιήσεις και βρίσκονται στις καλύτερες τοποθεσίες της Βραζιλίας και της Κεντρικής Αμερικής.
Βασικές προτεραιότητες και αρχές της GORME COFFEE είναι οι χαμηλές τιμές πώλησης, η υψηλή ποιότητα προϊόντων, η ενδυνάμωση της με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η ποικιλία προϊόντων για τον επαγγελματία, αλλά και η επέκταση της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με τοπικούς αντιπροσώπους σε κάθε νομό.
Η επεξεργασία (καβούρδισμα και συσκευασία) του καφέ γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με τους πιο αυστηρούς Ελέγχους Διασφάλισης Ποιότητας.
Στην Gorme Coffee το κύρος και η φήμη μας εξαρτάται από την καθημερινή εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες και  συνεργάτες.
13 %
Original price was: 3,99€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,49€.
13 %
Original price was: 3,99€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,49€.
35 %
Original price was: 39,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 25,99€.
25 %
Original price was: 39,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29,90€.