Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 1η έως 31η Αυγούστου! Όλες οι παραγγελίες που γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν την 1η Σεπτεμβρίου! Η επικοινωνία μαζί μας θα είναι εφικτή μόνο μέσω του email μας info@getcoffee.gr

Showing all 58 results

Συνοδευτικά καφέ

Βρείτε εδώ ποικιλία από Συνοδευτικά καφέ για να συνοδέψετε τον καφέ σας ή το ρόφημά σας!

Δείτε τις κατηγορίες μας:

Οι αναδευτήρες διάφανοι ανήκουν στα Συνοδευτικά καφέ. Είναι κατασκευασμένοι  από πλαστικό και είναι ιδανικοί για ανακάτεμα για τον καφέ σας και διάφορα άλλα ροφήματα. Το χρώμα τους είναι διάφανο. Λόγω του μικρού τους βάρους και όγκου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε πλαστικά ποτήρια των 60 ml για espresso. Είναι Ιδανικοί για μία χρήση σε γραφεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία. Οπουδήποτε θέλετε να σερβίρετε και να ανακατέψετε τη ζάχαρη σε έναν espresso ή άλλο ρόφημα εύκολα και γρήγορα αυτοί οι αναδευτήρες είναι κατάλληλοι. Είναι ένα άριστο συνοδευτικό με μηχανές διάφορων συστημάτων όπως Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza blue, Lavazza Point, Pods (χάρτινη μερίδα), ακόμα και με οικιακές μηχανές espresso με αλεσμένο καφέ. Συνδυάζονται πολύ καλά με τα Χάρτινα ποτήρια Venezia 260ml – 50 τεμάχια που είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στη θερμοκρασία (θερμικά) και με τα χάρτινα ισοθερμικά ποτήρια 180ml – 100 τεμάχια.

Το υλικό που έχουν δημιουργηθεί είναι από ειδικό αντιστατικό υλικό ώστε να μην κολλάει ο ένας με τον άλλον. Οι πλαστικοί αναδευτήρες διάφανοι 11,5 cm είναι κατάλληλοι για ζεστά και κρύα ροφήματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο μεριές αφού λόγω κατασκευής δεν υπάρχει προς και πίσω πλευρά.

Μπισκότα

Βρείτε διάφορα είδη από μπισκότα σε ατομική συσκευασία και συνοδέψτε άριστα το ρόφημα ή τον καφέ σας! Μπισκότα κανέλας, με πραλίνα φουντουκιού velvet feel από την Ελληνική εταιρία Φαίδων από το Κιλκίς.

 

Ζάχαρη

Βρείτε εδώ διάφορα είδη ζάχαρης. Λευκή, καστανή, βιολογική σε 500g, 1kg καθώς και σε ζάχαρη στικ / stick. Συνεργασία με την εταιρία Royal γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά.

This is a HIDDEN link used to detect bad robots!