Περιγραφή κατηγορίας

Dolce Gusto Κάψουλες

Σε αυτή τη κατηγορία περιλαμβάνονται όλες οι Dolce Gusto συμβατές κάψουλες. Η Ιταλική εταιρία Tiziano Bonini προσφέρει αρκετά χαρμάνια καφέ espresso αλλά και εναλλακτικά ροφήματα για το συγκεκριμένο σύστημα. Κάποια από τα προϊόντα είναι τα παρακάτω:

Forte, Intenso, Classico, Decaffeinato (χωρίς καφεΐνη, άνευ καφεΐνης). Η συνιστώμενη δόση νερού για τις συγκεκριμένες κάψουλες είναι 40ml.

Εναλλακτικά Ροφήματα: Ginseng (που περιέχει εκχύλισμα Ginseng, γάλα και 10,6% καφέ στιγμιαίο), σοκολάτα σε μία κάψουλα για 1 ρόφημα 150ml που περιέχει κακάο, γάλα, ζάχαρη.

Cappuccino / καπουτσίνο περιέχει 2 κάψουλες. Μία κάψουλα με καφέ εσπρέσσο και μία κάψουλα με γάλα είναι αρκετή για να παραχθεί ένα θαυμάσιο ρόφημα καπουτσίνο από Dolce Gusto συμβατές κάψουλες Tiziano Bonini.

Γάλα: Κάψουλες Dolce Gusto που περιέχουν γάλα σε σκόνη έτοιμο για την παρασκευή καπουτσίνο ή για την ενίσχυση της γεύσης ενός ροφήματος σοκολάτας. Η συνιστώμενη δόση νερού για τη συγκεκριμένη κάψουλα είναι 200ml.

Όλες οι κάψουλες καφέ και τα προϊόντα μας, είναι από επιλεγμένες εταιρείες που έχουν αποδείξει την ποιότητά τους. Πέρα από κάψουλες για Dolce Gusto, μπορείτε να βρείτε και ποικιλία σε κάψουλες Nespresso αλλά και διάφορες ταμπλέτες espresso ESE.

Κάντε την παραγγελία σας και με ασφάλεια απ’ όπου κι αν είστε καθώς στέλνουμε ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα. Δωρεάν μεταφορικά από 59 ευρώ και άνω.