1. Μετρητοίς για παραλαβή από την αποθήκη (Κέρκυρας 2, Ν.Ιωνία)

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής “Μετρητοίς” τότε μπορείτε να παραλάβετε από την αποθήκη μας το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων στην αποθήκη.
Σύμφωνα με το άρθρο 66 Ν.4466/2016 η επιχείρηση ως e-shop δε διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών POS. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop:www.getcoffee.gr και έπειτα να επιλέξετε “Παραλαβή από την Αποθήκη, Κέρκυρας 2, Ν. Ιωνία”.
Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από την αποθήκη σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2167001723 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.

2. Με αντικαταβολή

Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1.90 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

3. Με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον πελάτη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

4. Με πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της EveryPay με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Dinners, Prepaid (προπληρωμένες), χρεωστικές, φοιτητικές κτλ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή.

Έτσι είστε απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.getcoffee.gr. Η επιπλέον χρέωση της εκάστοτε τράπεζας που μπορεί να προκύπτει από τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας για αγορά προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και διαφέρει ανάλογα τους όρους χρήσης της κάρτας ανά τράπεζα. Το Getcoffee δε χρεώνει προμήθεια για τη συναλλαγή μέσω οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με δωρεάν έξοδα χρήσης της κάρτας σας. Τα δεδομένα τα οποία κάθε πελάτης καταχωρεί για μία ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από το wwww.getcoffee.gr.

5. PayByBank

Με τον τρόπο πληρωμής PayByBank μπορείτε να πληρώσετε από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking ή mobile-banking της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τραπεζικού σας λογαριασμού οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας σε πραγματικό χρόνο!

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαβαίνετε στο email σας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής PayByBank και το τελικό ποσό μέσω των όποιων μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια αν έχετε e-banking/mobile banking σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, μπορείτε να συνδεθείτε στην τράπεζά σας και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να οδηγηθείτε στη φόρμα όπου θα εισάγετε των κωδικό πληρωμής και το ποσό.

  1. Ανοίγετε τη σελίδα ή την εφαρμογή της Τράπεζας που συνεργάζεστε (σύμφωνα με τα παρακάτω παραδείγματα)
  2. Επιλέγετε Πληρωμές και έπειτα > PayByBank
  3. Πληκτρολογείτε το μοναδικό κωδικό πληρωμής > ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
  4. Και τέλος το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας > ΧΧ.ΧΧ €.
  5. Μετά την επιτυχή πληρωμή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό κατάθεσης.

*Αν δεν έχετε e-banking ή phone banking, μπορείτε να επισκεφθείτε:

  1. συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής PayΒyΒank, που εμφανίζονται στην σελίδα https://www.paybybank.eu/store-locator_gr/ με χρέωση πληρωμής λογαριασμών
  2. το κατάστημα της τράπεζάς σας. Στο ταμείο της τράπεζας, θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, PayByBank. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για την πληρωμή, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας.Δείτε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Ακόμη περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ-> https://www.paybybank.eu/clients-information/

Ακολουθούν παραδείγματα διαδικασίας εξόφλησης, από e-banking τραπεζών:

 

Eurobank

eurobank1 eurobank2 eurobank3 eurobank4

 

Πειραιώς

peiraiws2

peiraiws2

 

Εθνική

peiraiws3

peiraiws4

 

Alphabank

aphabank1 aphabank2 aphabank3 aphabank4