1. Μετρητοίς για παραλαβή από την αποθήκη (Κέρκυρας 2, Ν.Ιωνία)

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής “Μετρητοίς” τότε μπορείτε να παραλάβετε από την αποθήκη μας το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων στην αποθήκη.
Σύμφωνα με το άρθρο 66 Ν.4466/2016 η επιχείρηση ως e-shop δε διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών POS. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop:www.getcoffee.gr και έπειτα να επιλέξετε “Παραλαβή από την Αποθήκη, Κέρκυρας 2, Ν. Ιωνία”.
Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από την αποθήκη σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2167001723 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.

2. Με αντικαταβολή

Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1.90 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας τότε επιλέξτε ένα από τους διαθέσιμους λογαριασμούς που βρίσκονται παρακάτω. Προσοχή! Η παραγγελίας σας θα επεξεργαστεί και θα αποσταλεί αφού εμφανισθεί η αντίστοιχη κατάθεσή σας στον λογαριασμό που θα επιλέξετε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Σε περίπτωση  που δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε πολύ πραγματοποιήστε το ακριβές ποσό κατάθεσης σύμφωνα με αυτό που εμφανίζεται στην παραγγελία σας ώστε να υπάρχει αντιστοιχία φορολογικού παραστατικού με την τραπεζική κατάθεση στο όνομά σας. Καλό είναι να πραγματοποιείτε κατάθεση χρημάτων από ίδια τράπεζα σε ίδια τράπεζα. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να αποφευχθούν επιπλέον χρεώσεις που θα προκύψουν σε εσάς αλλά και στο Getcoffee.gr καθώς και όποια καθυστέρηση της πληρωμής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή τη μη αποστολή της παραγγελίας σας γιατί θα χρειαστεί περαιτέρω διευθέτηση και συνεννόηση μαζί σας για τις επιπλέον χρεώσεις των τραπεζών που θα επιβαρύνουν το Getcoffee.gr.

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμού:5035050615801
IBAN: GR6301720350005035050615801

Τράπεζα AlphaBank
Αρ. Λογαριασμού: 292002002009794
IBAN: GR8901402920292002002009794

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 15400147029
IBAN: GR7201101540000015400147029

Τράπεζα Eurobank
IBAN:  GR6102600530000790101693904
(Σε περίπτωση που εμφανίζεται ότι δε λειτουργεί ο λογαριασμός, προσπαθήστε πάλι. Είναι θέμα της τράπεζας λόγω μεγάλου όγκου συναλλαγών).

Σε όλους τους λογαριασμούς εμφανίζεται δικαιούχος: ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

4. Με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον πελάτη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

5. Με πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της EveryPay με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Dinners, Prepaid (προπληρωμένες), χρεωστικές, φοιτητικές κτλ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή.

Έτσι είστε απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.getcoffee.gr. Η επιπλέον χρέωση της εκάστοτε τράπεζας που μπορεί να προκύπτει από τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας για αγορά προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και διαφέρει ανάλογα τους όρους χρήσης της κάρτας ανά τράπεζα. Το Getcoffee δε χρεώνει προμήθεια για τη συναλλαγή μέσω οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με δωρεάν έξοδα χρήσης της κάρτας σας. Τα δεδομένα τα οποία κάθε πελάτης καταχωρεί για μία ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από το wwww.getcoffee.gr.