* Ασφάλεια Πληρωμών (σε όλα τα στάδια της αγοράς σας)

Οι αγορές σας προστατεύονται 100% με 256-bit κρυπτογράφηση ιστοσελίδας βάση του πρωτοκόλλου ασφαλείας ssl για την κάθε σελίδα του e-shop. Το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζει 100% ασφαλείς αγορές για όλους τους χρήστες.
Αυτό μπορείτε να το ελέγξετε κι εσείς αν κάνετε αντιγραφή της διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας στην πάνω μεριά και επικόλληση σε ένα αρχείο κειμένου ή σε ένα άλλο tab. Θα δείτε ότι η σελίδα που εμφανίζεται ξεκινά με https:// και όχι με http://. Το γράμμα s που έχει προστεθεί στο τέλος σημαίνει security και διασφαλίζει ότι είστε ασφαλείς κατά την πλοήγηση των σελίδων του e-shop.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ότι το πρωτόκολλο ασφαλείας είναι σε λειτουργία κοιτάζοντας το εικονίδιο της κλειδαριάς στην πάνω αριστερή μεριά του φυλλομετρητή σας. Όταν αυτό το εικονίδιο είναι φανερό στις σελίδες που βλέπετε καθώς και όταν προχωράτε στις πληρωμές σας, διασφαλίζει ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τη σελίδα αυτή παρά μόνο εσείς εκείνη τη στιγμή. Είστε ένας μοναδικός χρήστης που με ασφάλεια μπορείτε να προχωρήσετε στις ηλεκτρονικές πληρωμές σας.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο στο φυλλομετρητή σας (browswer mozilla, chrome)  παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή. Ενημερώστε τον υπεύθυνο ασφαλείας του δικτύου σας για το συμβάν πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές όπως Paypal, everypay (πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες), Paybybank (τραπεζικές) είναι επίσης πλήρως ασφαλείς καθώς προωθούνται απευθείας στο σύστημα πληρωμών του κάθε αδειοδοτημένου ιδρύματος. Αυτό εγγυάται επιπλέον ασφάλεια στις πληρωμές σας με επιπρόσθετα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης, τα οποία είναι πάντα ενημερωμένα από το κάθε ίδρυμα συναλλαγών σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το Ευρωπαϊκό δίκαιο και το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Ελλάδος.

1. Μετρητοίς για παραλαβή από την αποθήκη (Κέρκυρας 2, Ν.Ιωνία)

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής “Μετρητοίς” τότε μπορείτε να παραλάβετε από την αποθήκη μας το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων στην αποθήκη.
Σύμφωνα με το άρθρο 66 Ν.4466/2016 η επιχείρηση ως e-shop δε διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών POS. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop:www.getcoffee.gr και έπειτα να επιλέξετε “Παραλαβή από την Αποθήκη, Κέρκυρας 2, Ν. Ιωνία”.
Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από την αποθήκη σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2167001723 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.

2. Με αντικαταβολή

Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 5 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 59 ευρώ δε θα είναι διαθέσιμος αυτός ο τρόπος πληρωμής. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί. Αν σε διάστημα 4 ημερών η επικοινωνία μαζί σας δεν είναι εφικτή τότε το σύστημα παραγγελιών θα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αν πράγματι θέλετε να παραγγείλετε με αντικαταβολή και το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 59 ευρώ μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο ή να μας στείλετε email ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας με χειροκίνητο τρόπο.

3. Με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον χρήστη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

4. Με πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Simpler με Quick Buy / Γρήγορη Αγορά και της EveryPay με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Dinners, Prepaid (προπληρωμένες), χρεωστικές, φοιτητικές κτλ.

Με την πληρωμή μέσω “Γρήγορη Αγορά” / ή “Quick Buy” της εταιρίας Simpler μπορείτε να πραγματοποιήστε τις αγορές σας σε 2 βήματα εύκολα και γρήγορα. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής εμφανίζεται ένα μόνο παράθυρο όπου καταχωρείτε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της κάρτας σας. Έτσι με με ένα κλικ γίνεται ταυτόχρονα η παραγγελία και η πληρωμή σας στο e-shop. Επίσης κερδίζετε κάποια επιπλέον έκπτωση η οποία είναι επιπρόσθετη, ανεξάρτητα αν η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση ή όχι. Αυτήν την έκπτωση τη δίνει κατά διαστήματα η ίδια η εταιρία Simpler που είναι ξεχωριστή ανά μήνα.

Με την Πληρωμή με κάρτα (χρεωστική / πιστωτική) μέσω της Everypay μπορείτε να επωφεληθείτε ώστε να αγοράσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με άτοκες δόσεις. Οι άτοκες δόσεις διαμορφώνονται ανά 2 μήνες από 2 εως 12, ανάλογα το συνολικό ποσό. π.χ. Για ποσό από 0,01 εως 99 ευρώ 2 άτοκες δόσεις. Π.χ.Για ποσό από 300-399 ευρώ 8 άτοκες δόσεις κτλ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή.

Έτσι είστε απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.getcoffee.gr. Η επιπλέον χρέωση της εκάστοτε τράπεζας που μπορεί να προκύπτει από τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας για αγορά προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και διαφέρει ανάλογα τους όρους χρήσης της κάρτας ανά τράπεζα. Το Getcoffee δε χρεώνει προμήθεια για τη συναλλαγή μέσω οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με δωρεάν έξοδα χρήσης της κάρτας σας. Τα δεδομένα τα οποία κάθε πελάτης καταχωρεί για μία ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από το wwww.getcoffee.gr.

5. PayByBank

Με τον τρόπο πληρωμής PayByBank μπορείτε να πληρώσετε από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking ή mobile-banking της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τραπεζικού σας λογαριασμού οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας σε πραγματικό χρόνο!

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαβαίνετε στο email σας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής PayByBank και το τελικό ποσό μέσω των όποιων μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια αν έχετε e-banking/mobile banking σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, μπορείτε να συνδεθείτε στην τράπεζά σας και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να οδηγηθείτε στη φόρμα όπου θα εισάγετε των κωδικό πληρωμής και το ποσό.

  1. Ανοίγετε τη σελίδα ή την εφαρμογή της Τράπεζας που συνεργάζεστε (σύμφωνα με τα παρακάτω παραδείγματα)
  2. Επιλέγετε Πληρωμές και έπειτα > PayByBank
  3. Πληκτρολογείτε το μοναδικό κωδικό πληρωμής > ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
  4. Και τέλος το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας > ΧΧ.ΧΧ €.
  5. Μετά την επιτυχή πληρωμή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό κατάθεσης.

*Αν δεν έχετε e-banking ή phone banking, μπορείτε να επισκεφθείτε:

  1. συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής PayΒyΒank, που εμφανίζονται στην σελίδα https://www.paybybank.eu/store-locator_gr/ με χρέωση πληρωμής λογαριασμών
  2. το κατάστημα της τράπεζάς σας. Στο ταμείο της τράπεζας, θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, PayByBank. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για την πληρωμή, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας.Δείτε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Ακόμη περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ-> Πώς λειτουργεί

Ακολουθούν παραδείγματα διαδικασίας εξόφλησης, από e-banking τραπεζών:

Eurobank

eurobank1 eurobank2 eurobank3 eurobank4

Πειραιώς

peiraiws2

peiraiws2

Εθνική

peiraiws3

peiraiws4

Alphabank

aphabank1 aphabank2 aphabank3 aphabank4