* Ασφάλεια Πληρωμών (σε όλα τα στάδια της αγοράς σας)

Οι αγορές σας προστατεύονται 100% με 256-bit κρυπτογράφηση ιστοσελίδας βάση του πρωτοκόλλου ασφαλείας ssl για την κάθε σελίδα του e-shop. Το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζει 100% ασφαλείς αγορές για όλους τους χρήστες.
Αυτό μπορείτε να το ελέγξετε κι εσείς αν κάνετε αντιγραφή της διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας στην πάνω μεριά και επικόλληση σε ένα αρχείο κειμένου ή σε ένα άλλο tab. Θα δείτε ότι η σελίδα που εμφανίζεται ξεκινά με https:// και όχι με http://. Το γράμμα s που έχει προστεθεί στο τέλος σημαίνει security και διασφαλίζει ότι είστε ασφαλείς κατά την πλοήγηση των σελίδων του e-shop.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ότι το πρωτόκολλο ασφαλείας είναι σε λειτουργία κοιτάζοντας το εικονίδιο της κλειδαριάς στην πάνω αριστερή μεριά του φυλλομετρητή σας. Όταν αυτό το εικονίδιο είναι φανερό στις σελίδες που βλέπετε καθώς και όταν προχωράτε στις πληρωμές σας, διασφαλίζει ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τη σελίδα αυτή παρά μόνο εσείς εκείνη τη στιγμή. Είστε ένας μοναδικός χρήστης που με ασφάλεια μπορείτε να προχωρήσετε στις ηλεκτρονικές πληρωμές σας.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο στο φυλλομετρητή σας (browswer mozilla, chrome)  παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή. Ενημερώστε τον υπεύθυνο ασφαλείας του δικτύου σας για το συμβάν πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές όπως Paypal, everypay, Viva Wallet Smart Checkout  (πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες), Paybybank (τραπεζικές) είναι επίσης πλήρως ασφαλείς καθώς προωθούνται απευθείας στο σύστημα πληρωμών του κάθε αδειοδοτημένου ιδρύματος. Αυτό εγγυάται επιπλέον ασφάλεια στις πληρωμές σας με επιπρόσθετα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης, τα οποία είναι πάντα ενημερωμένα από το κάθε ίδρυμα συναλλαγών σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το Ευρωπαϊκό δίκαιο και το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Ελλάδος.

1. Μετρητοίς για παραλαβή από την αποθήκη (Κέρκυρας 2, Ν.Ιωνία)

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής “Μετρητοίς” τότε μπορείτε να παραλάβετε από την αποθήκη μας το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων στην αποθήκη.
Σύμφωνα με το άρθρο 66 Ν.4466/2016 η επιχείρηση ως e-shop δε διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών POS. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα μέσω του e-shop:www.getcoffee.gr και έπειτα να επιλέξετε “Παραλαβή από την Αποθήκη, Κέρκυρας 2, Ν. Ιωνία”.
Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από την αποθήκη σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2167001723 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.

2. Με αντικαταβολή

Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 6 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 200 ευρώ δε θα είναι διαθέσιμος αυτός ο τρόπος πληρωμής. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας την ημέρα που ετοιμάζονται οι παραγγελίες προς αποστολή, η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί και θα ακυρωθεί αυτόματα. Αν σε διάστημα 3 ημερών η επικοινωνία μαζί σας δεν είναι εφικτή τότε το σύστημα παραγγελιών ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αν πράγματι θέλετε να παραγγείλετε με αντικαταβολή και το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 200 ευρώ μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο ή να μας στείλετε email ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας με χειροκίνητο τρόπο.

3. Με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον χρήστη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

4. Με πιστωτική / χρεωστική τραπεζική κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Viva Wallet Smart Checkout. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Dinners, Prepaid (προπληρωμένες), χρεωστικές, φοιτητικές κτλ.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής μέσω της “Viva Wallet Smart Checkout” εμφανίζονται και επιπλέον τρόποι πληρωμής αυτόματα όπως Google pay, Apple pay, Iris και Viva Wallet. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται καλύτερη και γρηγορότερη πληρωμή μιας παραγγελίας. Διευκολύνει τους χρήστες στις συναλλαγές τους ενώ την ασφάλεια χρήσης εγγυάται το πιστωτικό ίδρυμα vivawallet.com/gr_el

H VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (στο εξής «VIVA PAYMENTS») με ΑΦΜ: 997671771/ ΔΟΥ ΦΑΕ Aθηνών είναι νομίμως αδειοδοτημένο ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4021/2011, εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό μητρώου 1. Η Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι αδειοδοτημένο πρακτορείο από τον ΕΟΤ, με αρ. ΜΗΤΕ : 0206Ε61000304001.

Η Viva χρησιμοποιεί ως ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ή Πρότυπο PCI DSS:

—-> Δυνατότητα πληρωμής με Άτοκες δόσεις

Σε περιπτώσεις που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής Viva Wallet Smart Checkout και η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα τότε το σύστημα πληρωμών επιτρέπει αυτόματα πληρωμή με άτοκες δόσεις όπως αναφέρεται παρακάτω:
1) Από 50-99 ευρώ 2 άτοκες δόσεις
2) Από 100 ευρώ εως και 199 ευρώ εως 4 άτοκες δόσεις
3) Από 200 ευρώ εως και 299 ευρώ εως 6 άτοκες δόσεις
4) Από 300 ευρώ εως και 399 εως 8 άτοκες δόσεις
5) Από 400 εως και 499 εως 10 άτοκες δόσεις
6) Από 500 εως και 699 εως 11 άτοκες δόσεις
7) Από 700 εως και 1000 εως 12 άτοκες δόσεις

Ασφάλεια Συναλλαγών

 • Η VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εφαρμόζοντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πληροφοριών/δεδομένων που καταχωρείτε στο viva.gr. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εκτέλεσης μίας συναλλαγής η αυθεντικότητα του εξυπηρετητή (server) του viva.gr εξασφαλίζεται μέσω πιστοποίησης από την διεθνώς αναγνωρισμένη Thawte (περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στον δικτυακό τόπο της εταιρίας https://www.thawte.com)
 • Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των χρηστών, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών και η οποία έχει εκδώσει το αντίστοιχο πιστοποιητικό εξυπηρετητή για χρήση από το viva.gr.
 • Κρυπτογράφηση: Κατά τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων χρέωσης σε πιστωτική κάρτα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από κανάλι επικοινωνίας HTTPS. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • Απόρρητο Συναλλαγών: Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη στην VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι εμπιστευτικές και αυτή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγει ο εκάστοτε χρήστης από το website .Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες /στοιχεία που αφορά στις συναλλαγές σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.
  1. Η VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/ πελατών και των συναλλαγών τους, παρά μόνο στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την παροχή της υπηρεσίας που έχει επιλέξει ο χρήστης.
  2. Για τη δική τους ασφάλεια, θα πρέπει και οι χρήστες να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που γνωστοποιούν ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
 • Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Viva Payments, αξιοποιώντας την υποδομή που διαθέτει ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ασφαλείας PCI-DSS. Αυτό το παγκόσμιο πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών προσδιορίζεται από το Συμβούλιο προτύπων Ασφαλείας της Βιομηχανίας Καρτών Πληρωμών, με σκοπό την περιστολή της πιθανότητας διακινδύνευσης και απατηλής χρήσης δεδομένων καρτών πληρωμών και των κατόχων τους. Εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς που αποθηκεύουν, επεξεργάζονται και μεταδίδουν δεδομένα κατόχων καρτών. Η VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν διατηρεί ούτε επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών υλοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το σύστημα της Viva Payments.

Έτσι είστε απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.getcoffee.gr. Η επιπλέον χρέωση της εκάστοτε τράπεζας που μπορεί να προκύπτει από τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας για αγορά προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και διαφέρει ανάλογα τους όρους χρήσης της κάρτας ανά τράπεζα. Το Getcoffee δε χρεώνει προμήθεια για τη συναλλαγή μέσω οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με δωρεάν έξοδα χρήσης της κάρτας σας. Τα δεδομένα τα οποία κάθε πελάτης καταχωρεί για μία ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από το wwww.getcoffee.gr.

4α) Google Pay

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Viva Wallet Smart Checkout από Android συσκευή εμφανίζεται αυτόματα εικονίδιο αγοράς μέσω Google Pay. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το εικονίδιο και να προχωρήσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Η παραγγελία σας πληρώνεται αυτόματα μέσω της κάρτας που έχετε δηλώσει στον Google λογαριασμό σας.

4b) Apple Pay

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Viva Wallet Smart Checkout από iphone ή ipad συσκευή εμφανίζεται αυτόματα εικονίδιο αγοράς μέσω Apple Pay. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το εικονίδιο και να προχωρήσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Η παραγγελία σας πληρώνεται αυτόματα μέσω της κάρτας που έχετε δηλώσει στον Apple λογαριασμό σας.

4c) Iris

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Viva Wallet Smart Checkout εμφανίζεται αυτόματα εικονίδιο αγοράς μέσω λογαρισμού Iris. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το εικονίδιο και να προχωρήσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Η παραγγελία σας πληρώνεται αυτόματα μέσω της κάρτας που έχετε δηλώσει στον Iris λογαριασμό σας.

4d) Viva wallet

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Viva Wallet Smart Checkout εμφανίζεται αυτόματα εικονίδιο αγοράς μέσω VivaWallet. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το εικονίδιο και να προχωρήσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Η παραγγελία σας πληρώνεται αυτόματα μέσω του λογαριασμό σας στο Viva Wallet.

5. PayByBank

Με τον τρόπο πληρωμής PayByBank μπορείτε να πληρώσετε από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking ή mobile-banking της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τραπεζικού σας λογαριασμού οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας σε πραγματικό χρόνο!

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαβαίνετε στο email σας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής RF της PayByBank και το τελικό ποσό μέσω των οποίων μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας.
Προσοχή!!! Η κάθε παραγγελία εξοφλείται μόνο αν γράψετε για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και όχι στρογγυλοποιημένα ποσά. Αυτός ο κωδικός RF της paybybank ισχύει για 30 μέρες από την ημερομηνία έκδοσής του.

Στη συνέχεια αν έχετε e-banking/mobile banking σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, μπορείτε να συνδεθείτε στην τράπεζά σας και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να οδηγηθείτε στη φόρμα όπου θα εισάγετε των κωδικό πληρωμής και το ποσό.

 1. Ανοίγετε τη σελίδα ή την εφαρμογή της Τράπεζας που συνεργάζεστε (σύμφωνα με τα παρακάτω παραδείγματα)
 2. Επιλέγετε Πληρωμές και έπειτα > PayByBank
 3. Πληκτρολογείτε το μοναδικό κωδικό πληρωμής > ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
 4. Και τέλος το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας > ΧΧ.ΧΧ €.
 5. Μετά την επιτυχή πληρωμή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό κατάθεσης.

*Αν δεν έχετε e-banking ή phone banking, μπορείτε να επισκεφθείτε:

 1. συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής PayΒyΒank, που εμφανίζονται στην σελίδα https://www.paybybank.eu/store-locator_gr/ με χρέωση πληρωμής λογαριασμών
 2. το κατάστημα της τράπεζάς σας. Στο ταμείο της τράπεζας, θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, PayByBank. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για την πληρωμή, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας.Δείτε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Ακόμη περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ-> Πώς λειτουργεί

Ακολουθούν παραδείγματα διαδικασίας εξόφλησης, από e-banking τραπεζών:

Eurobank

eurobank1 eurobank2 eurobank3 eurobank4

Πειραιώς

peiraiws2

peiraiws2

Εθνική

peiraiws3

peiraiws4

Alphabank

aphabank1 aphabank2 aphabank3 aphabank4