Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Περιγραφή κατηγορίας

Κάψουλες Tassimo 

Η εταιρία Getcoffee  τώρα σας προσφέρει και κάψουλες Tassimo για να απολαύσετε όποιο ρόφημα προτιμάτε! Θα βρείτε διαθέσιμα προϊόντα από δύο εταιρίες . Η μία εταιρία είναι η  L’or και η άλλη είναι η Jacobs.Και από τις δύο αυτές γνωστές εταιρίες προσφέρονται προϊόντα όπως espresso, fredo espresso και cappuccino.Το σύστημα Tassimo είναι ένα σύστημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αφού έχουν ροφήματα καφέ αλλά και σοκολάτας! Έτσι είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και χρησιμοποιούμενα στην ελληνική αγορά. Όχι όμως μόνο για το μεγάλο εύρος ηλικιών που απευθύνεται αλλά γιατί οι μηχανές είναι πραγματικά έξυπνες!

Η τεχνολογία Intellibrew™ των μηχανών TASSIMO  εξασφαλίζει ότι κάθε γουλιά είναι τέλεια από κάθε άποψη. Κάθε αυτόματη πολυμηχανή TASSIMO σαρώνει το barcode σε κάθε T DISC για να πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με την ποσότητα νερού, τον χρόνο παρασκευής και την ακριβή θερμοκρασία.

Έτσι, είτε πρόκειται για έναν τονωτικό espresso, ένα αναζωογονητικό τσάι ή μία κρεμώδη ζεστή σοκολάτα, το σύστημα ροφημάτων TASSIMO σας εγγυάται ένα απολαυστικό αποτέλεσμα. Παρασκευάζει τέλεια ροφήματα κάθε φορά και σας δίνει χρόνο για να απολαύσετε τις ξεχωριστές στιγμές της ημέρας.

13 %
Original price was: 7,99€.Current price is: 6,99€.
13 %
Original price was: 7,99€.Current price is: 6,99€.