Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Περιγραφή κατηγορίας

Βρείτε εδώ στο Getcoffee.gr Lavazza Point Maxi κάψουλες καθώς και προσαρμογείς – αντάπτορες για Lavazza point κάψουλες.

Το παραπάνω σύστημα είναι ένα από τα παλαιότερα συστήματα κάψουλας από την εταιρία Lavazza. Λόγο της παλαιότητας η ίδια η εταιρία δεν το υποστηρίζει πλέον και υπάρχουν ελάχιστα χαρμάνια καφέ.

Το Getcoffee.gr έφερε τη λύση. Έψαξε, βρήκε και έφερε αντάπτορες, δηλαδή ειδικές θήκες από ανοδιομένο αλουμίνιο ειδικές για τρόφιμα. Έτσι δε χρειάζετε να πετάξετε τη μηχανή σας που δέχεται Lavazza Point Maxi κάψουλες.

Αυτοί οι αντάπτορες έχουν το μέγεθος της Lavazza Point Maxi κάψουλας και λειτουργούν σαν θήκες. Στις θήκες αυτές χωρούν κάψουλες του νεότερου συστήματος Lavazza Point μονής δόσης 7g της εταιρίας Lavazza.

Συνήθως χρειάζονται 2 αντάπτορες για τη μηχανή σας.
Ο ένας χρησιμοποιείται για την πρώτη φορά για την παρασκευή καφέ και ο επόμενος παραμένει εκτός της μηχανής. Η πρώτη κάψουλα παραμένει μέσα στη μηχανή. Για να φτιάξετε τον επόμενο καφέ θα χρειαστείτε τον δεύτερο αντάπτορα. Ο δεύτερος αντάπτορας χρησιμοποιείται για τον επόμενο καφέ που θέλετε να βγάλετε από κάψουλα Lavazza Point μονής δόσης. Όταν τελειώσει η παρασκευή του δεύτερου καφέ, ο πρώτος αντάπτορας μαζί με την Lavazza Point κάψουλα εξάγεται στον κάδο (κάτω μεριά) της μηχανής όπου μπορείτε να τον καθαρίσετε και να τον επαναχρησιμοποιείσετε.

Όλες οι παραπάνω εταιρίες και τα χαρμάνια, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά από την ομάδα του Getcoffee ώστε να δίνουν ένα ποιοτικό και αρεστό αποτέλεσμα για τους περισσότερους ουρανίσκους. Εσείς ακόμα να βρείτε κάτι που να σας αρέσει;

Το Getcoffee.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε την απόλαυση μέσα από τον καφέ και να νιώσετε πραγματικές στιγμές ευχαρίστησης!

Μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο
κάψουλες και αντάπτορες για το σύστημα Lavazza Point Maxi

Μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μεγάλη ποικιλία από κάψουλες Lavazza Point (γνήσιες και συμβατές) μονής δόσης.

* Το εμπορικό σήμα “Lavazza Point Maxi” είναι κατοχυρωμένο από την Luigi Lavazza S.p.a και δεν ανήκει στο Getcoffee ούτε σε εταιρείες που σχετίζονται με αυτή.