Νέα απόλαυση χωρίς περιορισμό

σοκολάτα 0% ζάχαρη marchoc

Σοκολάτα 0% ζάχαρη Marchoc 360g

Είναι γνωστή η αγάπη όλων για τη σοκολάτα και δεν πρέπει να περιορίζεται! Θέλετε ζάχαρη αλλά χωρίς περιορισμούς! Θέλετε γλύκα αλλά χωρίς ενοχές; Απολαύστε σοκολάτα όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι λοιπόν στην υπέροχη γκάμα ροφημάτων σοκολάτας Marchoc του getcoffee προστέθηκε και το ρόφημα σοκολάτα 0% ζάχαρη Marchoc γάλακτος. Γεμάτη γεύση και απίστευτο άρωμα σε ένα και μόνο ρόφημα. Όποιος πραγματικά αγαπάει τη σοκολάτα θα καταλάβει αμέσως τη διαφορά. Μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα ζεστό ή κρύο.

Για την παρασκευή ζεστού ροφήματος χρειάζονται περίπου 2 κουταλιές σκόνης σοκολάτας σε 180 ml φρέσκου πλήρους γάλακτος. Προσθέστε τα υλικά μαζί σε ένα μπρίκι και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθεί και να έρθει πριν το σημείο βρασμού. Αν την αφήσετε να βράσει θα καεί το γάλα και η γεύση της θα χαλάσει. Συνεπώς δεν το προτείνουμε. Λίγο ζέσταμα, ανακάτεμα και το ρόφημα σοκολάτας είναι έτοιμο.

Για την παρασκευή κρύου ροφήματος χρειάζονται περίπου 2 κουταλιές σκόνης σοκολάτας σε 100 ml κρύου φρέσκου πλήρους γάλακτος και 150 ml πάγο. Τα προσθέτουμε όλα μαζί και χτυπάμε σε blender για 20 δευτερόλεπτα .  

Στην ίδια σειρά ροφημάτων σοκολάτας Marchoc θα βρείτε εκτός από την σοκολάτα 0% ζάχαρη και τις παρακάτω:

λευκή σοκολάτα με raspberry και ρόδι

–  γάλακτος καραμέλα με θαλασσινό αλάτι

 γάλακτος φράουλα

 σοκολάτα γάλακτος με πραλίνα φουντουκιού

-Σοκολάτα Γάλακτος Stevia Getcoffee 500g

 

Λίγα λόγια για την εταιρία Marchoc

H εταιρία Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ από το 2007 πρωτοπορεί στο χώρο των ζεστών και παγωμένων dry mix ροφημάτων. Σε εγκαταστάσεις που εδρεύουν στη ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Περιοχή) της Πάτρας με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχει διαμορφωθεί και λειτουργεί ένα πρότυπο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας dry mix ροφημάτων τηρώντας συνθήκες υγιεινής βάσει των προτύπων HACCP και ISO 22000. Με βασικό γνώμονα τον τελικό καταναλωτή εστιάζει στις καλύτερες πρώτες ύλες με σκοπό το τελικό προϊόν να ανήκει στην κατηγορία των gourmet beverages.

Δείτε επίσης ροφήματα σοκολάτας εδώ

Αφήστε μια απάντηση