Περιγραφή κατηγορίας

Σοκολάτα – Ρόφημα Σκόνη

Στην κατηγορία αυτή η Getcoffee σας προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Η συγκεκριμένη κατηγορία περιέχει όλων των ειδών τα ροφήματα σοκολάτας ζεστά ή και κρύα με γάλα ή και νερό!

Ξεκινάμε από τα εταιρικά μας προϊόντα Getcoffee όπου η εταιρία μας με πολύ μεράκι δημιούργησε ξεχωριστές προτάσεις! Τα ροφήματα είναι Full Taste, με γεύση Bueno, σοκολάτα με stevia, λευκή με κομμάτια μπισκότο oreo και σοκολάτας καραμέλα!

Επίσης, έχει την εταιρία Marchoc, η οποία είναι πασίγνωστη για τις αρωματικές σοκολάτες της όπως γάλακτος με φράουλα, μαύρη  με καρύδα, γάλακτος με πραλίνα φουντουκιού και άλλα πολλά! Επίσης, υπάρχουν και ροφήματα επαγγελματικού τύπου σε συσκευασία 1kg όπως η Van Houten!

Πέρα από ροφήματα σοκολάτας σε σκόνη, στο eshop μας μπορείτε να βρείτε Nespresso κάψουλες σοκολάτας. Αν είστε ακόμη λάτρεις του καφέ, έχουμε πολλές διαφορετικές κάψουλες καφέ για να επιλέξετε. Μπορείτε να ανακαλύψετε επίσης και ποικιλία σε Nespresso κάψουλες τσαγιού, αλλά και σε κάψουλες τσάι Dolce Gusto, με υπέροχες γεύσεις και αρώματα.