Περιγραφή κατηγορίας

Υγειονομικό Υλικό

Βρείτε πολλά είδη από Υγειονομικό υλικό και προϊόντα καθημερινότητας όπως:

Καθαριστικά Χεριών

Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια

Απολυμαντικά

Μάσκες Προσώπου

Γάντια

Τί κάνει ένα απολυμαντικό:

Παρέχει αποδεδειγμένα πλήρη καταστροφή βιομεμβράνων (βιοφιλμ) συντηρώντας τα υδροδοτικά δίκτυα σε εξαιρετική κατάσταση. Η απολυμαντική του δράση δεν επηρεάζεται από υψηλές θερμοκρασίες έναντι του χλωρίου. Παρέχει πλήρη απόσμηση, καθώς και εξαιρετική απολυμαντική δράση σε στέρεες επιφάνειες και χώρους. Χρησιμοποιείται από απλά δοσομετρικά συστήματα, που ήδη υπάρχουν στην αγορά και δεν απαιτεί πολύπλοκες και σύνθετες συσκευές προσθήκης. Είναι το μοναδικό προτεινόμενο διεθνώς και αναφερόμενο στη διεθνή βιβλιογραφία για τον έλεγχο και την άμεση αντιμετώπιση της Legionella pneumophila. Επίσης αντιμετωπίζει το πρόβλημα σε πολλά υδροδοτικά. Η σύνθεσή του είναι σταθεροποιημένο διοξείδιο του χλωρίου CLO2. Είναι συμβατό με θέματα απολύμανσης του HACCP – ISO 22000. Περί ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων το CLOείναι εγκεκριμένο από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους FDA, TVO, DWI, EPA κλπ.

Μάσκες Προσώπου:

Προστατευθείτε καθημερινά με μια μάσκα προστασίας προσώπου από σωματίδια και σταγονίδια. 100% Βαμβακερή. Σε διάφορα χρώματα. Υπάρχουν μάσκες μιας χρήσης καθώς και πολλών χρήσεων οι οποίες πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Επιλέξτε την κατάλληλη που ταιριάζει στα γούστα σας ώστε να έχετε την καλύτερη προστασία από ιούς, βακτηρίδια και καθημερινούς ρίπους.

Από τον Απρίλιο 2020 στην Ελλάδα έκανε την εμφάνιση ο ιός Covid-19 ή ως γνωστός κορωνοϊός. Από αυτή την ημερομηνία κι έπειτα όλος ο κόσμος έπρεπε να φορούσε μάσκες προστασίας για 2 λόγους. α) Για να μη μεταδώσει κάποιος τον ιό σε κάποιο άλλο β) Για να μην κολλήσει τον ιό από κάποιον άλλο. Το Getcoffee.gr αμέσως είδε ότι ένα είδος πρώτης ανάγκης θα έπρεπε να υπάρχει οπωσδήποτε για την προστασία των ανθρώπων. Αμέσως διέθεσε στην Ελληνική αγορά πολύ καλής ποιότητας μάσκες μιας χρήσης καθώς και πλενόμενες.

Πολλοί μας κατηγόρησαν και δυσαρεστήθηκαν που ένα e-shop με καφέδες έφερε και είδη πρώτης ανάγκης όπως οι μάσκες προστασίας προσώπου. Παρόλα αυτά το Getcoffee συνέχισε τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης στην αγορά ώστε να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα ροφήματα και τους καφέδες τους δίχως τον κίνδυνο μόλυνσης ιών.