Περιγραφή κατηγορίας

Must nespresso *

Η ιστορία της εταιρίας ULTRAMAR CAFFE Srl και των προϊόντων “MUST” είναι πρόσφατη, αλλά το όνειρο αυτών που τη δημιούργησαν βασίζεται στη σταθερή τους εμπειρία στον κλάδο του καφέ.  Είναι μια ομάδα επαγγελματιών που έχουν βελτιώσει τις δεξιότητές τους στην ανάπτυξη μιας ειδικής τεχνολογίας για την εκχύλιση νερού με εξαιρετικές ιδιότητες, ειδικά για καφετιέρες.

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και δουλειάς, ο κόσμος του καφέ έγινε όχι μόνο πάθος, αλλά και αποστολή. Έτσι ώστε να αποκτηθεί ανεξάρτητα ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Το ξεκίνημα έγινε επιλέγοντας αποκλειστικά προμηθευτές εξαιρετικού ακατέργαστου – ωμού καφέ. Έπειτα χρησιμοποιήθηκε μια ξεχωριστή διαδικασία καβουρδίσματος με συγκεκριμένους κύκλους ψησίματος. Αυτοί οι κύκλοι συνδυάζουν χρόνο και θερμοκρασία για να ενισχύσουν τις ιδιαιτερότητες κάθε χαρμανιού καφέ. Τα αποτελέσματα ήταν και είναι εγγυημένα μέσω της συνεργασίας με τους εμπειρογνώμονες Coffee Masters. Αυτοί διαμόρφωσαν τα κατάλληλα μίγματα καφέ για τη διεθνή αγορά.

Η δέσμευση στην ποιότητα της εταιρίας MUST

Κάθε κάψουλα “MUST” περιέχει την παράδοση της Ιταλίας για καφέ. Μια κουλτούρα και μια τελετή με ρίζες που πηγαίνουν βαθιά στην καρδιά του Belpaese, στους λόφους της περιοχής Marche.

Μια παράδοση η οποία σήμερα γίνεται μάρκα και προϊόν. Γίνεται ξεχωριστή από την πινελιά του Artisan μιας καινοτόμου επιχείρησης, με ενθουσιασμό από την αποστολή της.

* Το εμπορικό σήμα «Dolce Gusto» και “Nespresso” δεν ανήκει στην εταιρία Ultramar caffe Srl ούτε σε εταιρείες που σχετίζονται με αυτή.

Σήμερα υπάρχει μεγάλη διαθέσιμη ποικιλία ξεχωριστών καφέδων εσπρέσσο, ροφημάτων και αφεψημάτων τσαγιού της εταιρίας “MUST” σε κάψουλες στην Ελλάδα από το Getcoffee.gr

Για συμβατές κάψουλες MUST Nespresso *  πατήστε εδώ.
Για συμβατές κάψουλες Dolce Gusto * MUST πατήστε εδώ.
Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.