Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 1η έως 31η Αυγούστου! Όλες οι παραγγελίες που γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν την 1η Σεπτεμβρίου! Η επικοινωνία μαζί μας θα είναι εφικτή μόνο μέσω του email μας info@getcoffee.gr
cappuccino offer

Showing 1–70 of 306 results

Κεντρική κατηγορία “Κάψουλες Καφέ”. Σε αυτή τη κατηγορία περιλαμβάνονται οι κάψουλες για διάφορα συστήματα της αγοράς. Αυτά είναι τα εξής : Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Lavazza point, Lavazza A Modo Mio, Ese Pods χάρτινες μερίδες –  ταμπλέτες.

Οσων αφορά τις κατηγορίες υπάρχουν οι αντίστοιχες εταιρίες:
Nespresso
Miscela d’oro, Tiziano Bonini. Εδώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε καφέ εσπρέσσο καθώς και σε εναλλακτικά ροφήματα όπως: σοκολάτα Capricci nespresso, τσάι με λεμόνι, πράσινο τσάι, αρωματικοί εσπρέσσο: με αμύγδαλο, ρούμι, καρύδα, φουντούκι, μονοποικιλιακοί εσπρέσσο, περιορισμένης παραγωγής καφέδες εσπρέσσο (Patron, Isola dell oro, Safari).
Dolce Gusto
Tiziano Bonini
Lavazza Point
Miscela d’oro
Pods χάρτινες μερίδες ταμπλέτες
Miscela d’oro, Tiziano Bonini

Το παλαιότερο σύστημα E.s.e. Pod (Easy Serving Espresso) που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο υγειϊνά και ποιοτικά συστήματα παραγωγής καφέ εσπρέσσο. Μία ταμπλέτα όπως ονομάζεται αλλιώς, είναι κλεισμένη αεροστεγώς σε σακουλάκι. Αυτό το σακουλάκι περιέχει αλεσμένο καφέ 7g ο οποίος είναι κλεισμένος σε ειδικό εγγεκριμένο χαρτί διύλισης. Ο καφές εσπρέσσο που παράγεται αποδίδει όλα τα αρώματα και τη γεύση που τους αξίζει.

Dolce Gusto ροφήματα με γάλα

Tiziano Bonini γάλα Dolce Gusto * – 10 τεμ.

2.99
This is a HIDDEN link used to detect bad robots!