Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – 1Kg.
Η Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 είναι από τις πιο γνωστές σοκολάτες της Νο.1 παγκοσμίως σε πωλήσεις Σουηδικής εταιρίας Van Houten. Η σοκολάτα περιέχει 13% κακάο. Το ρόφημα σοκολάτας έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την κρεμώδη υφή, την πλούσια γεύση αλλά και τη διαρκής αίσθηση της σοκολάτας. Έχει φτιαχτεί ειδικά για να έχει καλύτερη διάλυση σε ζεστό ή κρύο νερό ή γάλα. Είναι ιδανική για αυτόματες μηχανές που δέχονται σοκολάτα σε σκόνη π.χ. μηχανές καφέ ξενοδοχείων, αυτόματης πώλησης ροφημάτων κτλ. Μπορεί να γίνει ιδανικός φίλος σε πρωϊνό για μικρούς και μεγάλους, καθώς διαλύεται πολύ εύκολα ακόμα και σε κρύο γάλα ή νερό. Η νέα συσκευασία σακουλάκι είναι από ανακυκλωμένο υλικό PP/PET/PE και μπορεί να ξανά ανακυκλωθεί έπειτα από το χρήση του. Το προφίλ αυτής της σοκολάτας όπως αναφέρεται και πάνω στη συσκευσία είναι αίσθηση κακάου 2/3. Γλυκύτητα 1/3. Γαλακτώδης υφή 1/3.
Οδηγίες για την παρασκευή ενός ζεστού ή κρύου ροφήματος σοκολάτας Van Houten
- Βάζουμε το νερό ή γάλα 150ml και προσθέτουμε 19-22g σκόνη σοκολάτας vh-10.
Αν θέλετε περισσότερο συνολικό ρόφημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναλογία 22-25g σκόνη σοκολάτας Van Houten σε 180ml νερό ή γάλα.
Επίσης υπάρχει και η αναλογία για ρόφημα 200ml χρειάζονται 24-27g σκόνης σοκολάτας. - Ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και απολαμβάνουμε!!* Δείτε φλιτζάνια για καλύτερη απόλαυση ροφήματος σοκολάτας.
* Οι αναλογίες σκόνης σοκολάτας και γάλακτος ή νερού αναγράφονται πάνω στη συσκευασία και είναι οι προτεινόμενες από τον κατασκευαστή για να πληρούν τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο.
Καλή απόλαυση!!! Ένα εξαιρετικό ρόφημα ζεστής ή κρύας σοκολάτας με όλα τα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι έτοιμο να το γευτείτε εύκολα και γρήγορα!!!
Είναι διαθέσιμη σε αεροστεγής συσκευασία του 1Kg.
Λίγα λόγια για την Ιστορία της Van Houten
Mε μια ακόρεστη δίψα για Θεϊκή σοκολάτα. Πρωτοστάτησε και έθεσε τα πρότυπα των ροφημάτων με βάση το κακάο από την εφεύρεση της πρέσας κακάου το 1828. Συνδυάζοντας μια πλούσια ιστορία, δέσμευση για ποιότητα και καινοτόμο πνεύμα η εταιρία βοηθά άμεσα τους πελάτες της για να φτάσουν σε νέα ύψη ουράνιας απόλαυσης. Ανακαλύψτε τις απολαύσεις που έρχονται με τα λαχταριστά ροφήματα σοκολάτας. Βιώστε την τέλεια λειτουργικότητα του μηχανήματος στην αυτόματη μηχανή πώλησης ροφημάτων. Πρώτης τάξεως υλικά και σταθερή ποιότητα σε κάθε ποτήρι ροφήματος.
Λίγα λόγια για τον Ελβετικό Όμιλο Barry Callebaut
Ο Ελβετικός όμιλος κακάο και σοκολάτας Barry Callebaut ξεκίνησε το1996, όταν συγχωνεύθηκαν η βελγική σοκολατοποιία Callebaut και η γαλλική Cacao Barry. Ανάλογα τον κλάδο εξυπηρέτησης ο όμιλος έχει εξαγοράσει θυγατρικές εταιρίες καθώς έχει δημιουργήσει και νέες για την καλύτερη διαχείριση του κακάο και διανομής της σοκολάτας παγκοσμίως.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρίες Bensdorp από το 1840 για την ζαχαροπλαστική και τον κλάδο Ηο.Re.Ca. Ενώ για τον κλάδο των αυτόματων πωλητών έχει δημιουργήσει την Van Houten και την Caprimo. Υπάρχει κλάδος, που επεξεργάζεται τους καρπούς του κακάο και τους μετατρέπει σε ρευστή μορφή, σε σκόνη και βούτυρο. Όλα αυτά τα παράγωγα για να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή σοκολάτας και αρωματικών στη ζαχαροπλαστική.
Απασχολεί περισσότερα από 13.000 άτομα που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 40 χώρες.
Διαχειρίζεται περισσότερες από 66 εγκαταστάσεις παραγωγής και 27 κέντρα CHOCOLATE ACADEMY σε όλο τον κόσμο.
Έχει τουλάχιστον 175 χρόνια κληρονομιάς σοκολάτας, ο όμιλος Barry Callebaut διαθέτει ένα απαράμιλλο μείγμα τεχνογνωσίας στο κακάο και τη σοκολάτα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τις μελλοντικές τάσεις των καταναλωτών που συγκεντρώνονται μέσω του δικτύου των σεφ.
Οπωσδήποτε οι έμποροι του κακάο «παρακολουθούν» και τις κινήσεις των πελατών τους. Τους παρασκευαστές σοκολάτας. Ένας κλάδος που χαρακτηρίζεται από γρήγορο συγκεντρωτισμό. Το Top 5 αυτού του κλάδου, που περιλαμβάνει Mars, Mondelez και Nestlé, καταλαμβάνει 65% και πλέον των συνολικών πωλήσεων σοκολάτας στον πλανήτη. Η μεγάλη σημασία που έχουν οι πολυεθνικές μάρκες και η αύξηση στο κόστος έρευνας και ανάπτυξης καθώς και προώθησης προϊόντων σε μια παγκοσμιοποιημένη και ανταγωνιστική αγορά, έχει υποχρεώσει τον κλάδο σε συγκεντρωτισμό. Όμως, όσο οι «Μεγάλοι της Σοκολάτας» μεγαλώνουν, τόσο πιέζονται οι καλλιεργητές του κακάο.
Ο όμιλος λαμβάνοντας υπόψιν αυτές τις πληροφορίες έχει αλλάξει τη Φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξης και έχει λάβει υπόψιν τη βιωσιμότητα των καλλιεργητών κακάου.
Η Barry Callebaut στοχεύει να ξεπεράσει σταθερά την παγκόσμια αγορά σοκολάτας και κακάο. Η μακροπρόθεσμη στρατηγική βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες:
Επέκταση
Καινοτομία
Ηγεσία κόστους
Βιωσιμότητα
Το όραμα και οι αξίες——-> Ό,τι κάνει βασίζεται στις πέντε βασικές αξίες: Εστίαση στον πελάτη, Πάθος, Επιχειρηματικότητα, Ομαδικό πνεύμα και Ακεραιότητα.
Για περισσότερα ροφήματα σοκολάτας δείτε εδώ: Σοκολάτα