Ταμπλέτες Corsini Jamaica Blue Mountain Ese Pods – 10 τεμάχια
Ο καφές Corsini Jamaica Blue Mountain Ese Pods είναι ένα μονοποικιλιακό χαρμάνι 100% Arabica αποκλειστικά και μόνο από τη Τζαμάικα. Κατατάσσεται μέσα στους δέκα ακριβότερους καφέδες όλου του κόσμου. Χαρακτηρίζεται ως “Το χαβιάρι του καφέ”. Είναι ένας από τους σπανιότερους και ακριβότερους καφέδες που κυκλοφορούν στην αγορά. Μεγαλώνει στα Blue Mountains της Jamaica σε υψόμετρο από 1500 εως πάνω από 2200 μέτρα. Το κλίμα στα Γαλάζια Όρη είναι δροσερό με υψηλό επίπεδο βροχόπτωσης, οδηγώντας σε μια ομιχλώδη ατμόσφαιρα. Το έδαφος εδώ είναι πλούσιο, καθιστώντας αυτήν την περιοχή ειδυλλιακή για την καλλιέργεια καφέ. Χαρακτηρίζεται ως καφές Jamaica High Mountain. Η εταιρία Caffe Corsini έχει την αποκλειστική διάθεση συγκεκριμένων καλλιεργειών αυτής της ποικιλίας και αυτό εξασφαλίζει τον έλεγχο της ποιότητας του τελικού παραγόμενου προϊόντος για τους καταναλωτές.
Έχει φρουτώδης γεύση και ισορροπημένη οξύτητα. Ένα ξεχωριστό άρωμα αναδύεται στον ουρανίσκο και αφήνει μια τελική ευχάριστη επίγευση καφέ. Έχει μέτριο σώμα και χρυσαφένια κρέμα. Έχει άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι. Αν θέλετε να γευτείτε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό αυτός είναι ο κατάλληλος καφές για εσάς. Δώστε μια επιβράβευση στον εαυτό σας ή τους ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Υπάρχουν στιγμές μοναδικής απόλαυσης μέσω του καφέ αυτού που μπορείτε να τις ανακαλύψετε κι εσείς στο χώρο σας. Μοιραστείτε τη χαρά, το άρωμα και την ξεχωριστή επίγευση που θα σας δώσει αυτό το υπέροχο χαρμάνι καφέ!
Η κάθε χάρτινη μερίδα περιέχει 7g αλεσμένου και καβουρδισμένου καφέ. Είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα ese pods. Διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
Πληροφορίες για τον καφέ Blue Mountain Jamaica
Διαδικασία: Washed
Περιοχή: Jamaica Blue Mountain
Άρωμα: Καρυδιού
Γεύση: Κόκκινα σταφύλια, φουντούκι
Ένταση: μέτρια
Σώμα: Ομαλό μεταξένιο
Οξύτητα: καθαρή χαμηλή
Caffe Corsini – Ιστορία
Η ιστορία του Caffè Corsini αποτελείται από ιδέες και ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 1950 στο Arezzo, από τον Corsino Corsini. Ο οποίος από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ. Πρόσφατα, υπό την ηγεσία του Προέδρου Patrick Hoffer, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έγινε στην Ιταλία στον κόσμο, παρουσιάζεται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Παραγωγή
Με περισσότερους από 4.500 τόνους καβουρδισμένου καφέ ετησίως, η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται τόσο στη λιανική όσο και στο κανάλι του καφέ-μπαρ. Οι κόκκοι καφέ από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του κόσμου, επιλέγονται ξεχωριστά, μέσω ταξιδιού για αναζήτηση μιγμάτων. Αυτό γίνεται για να έρθει στο τραπέζι και στο μπαρ μια γεύση που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αριθμών και εξοπλισμού. Αλλά προσώπων, αρωμάτων και πολιτισμών από διαφορετικά εδάφη. Όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Τζαμάικα, η Κένυα, η Ινδία, το Ελ Σαλβαδόρ. Ο νέος άγριος καφές Harenna, από την Αιθιοπία και η Γουατεμάλα Huehuetenango, και οι δύο Slow Food.
Εργαστήριο
Ένα βασικό καθήκον εκτελείται από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου το οποίο παρακολουθεί κάθε μέρος του κύκλου παραγωγής, με μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δοκιμαστών. Αρχικά καθαρίζεται το μέγεθος των σωματιδίων του ημιτελούς προϊόντος και με ένα ειδικό μηχάνημα που πάλλεται. Το μηχάνημα αυτό επαληθεύει την καμπύλη ταξινόμησης του προϊόντος. Όλη η διαδικασία γίνεται με δοκιμές εκχύλισης. Ο πράσινος καφές, αφού επιλεγεί, αξιολογείται βάσει των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ελαττωμάτων. Έπειτα γίνεται επιλογή μόνο αυτών των δειγμάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Συσκευασία
Σε αυτό το στάδιο, ο ποιοτικός έλεγχος παρέχει όλους τους ελέγχους που χρειάζονται. Έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά. Οι διαδικασίες συμπεριλαμβάνουν οργανοληπτικές δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι ορίζεται στην υψηλή ποιότητα.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.