Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 1η έως 31η Αυγούστου! Όλες οι παραγγελίες που γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν την 1η Σεπτεμβρίου! Η επικοινωνία μαζί μας θα είναι εφικτή μόνο μέσω του email μας info@getcoffee.gr

Rene nespresso * συμβατές κάψουλες βρίσκονται εδώ για να χαρίσουν μια ξεχωριστή νότα απόλαυσης.

Δοκιμάστε μονοποικιλιακούς καφέδες εσπρέσσο από όλο τον κόσμο!
Νιώστε τη στιγμή και συνδυάστε την με την απόλαυση Rene!

Χαρμάνια από όλο τον κόσμο σας περιμένουν να νιώσετε την ξεχωριστή γεύση και υφή τους. Κολομβία, Κένια, Γουατεμάλα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα είναι μερικές από τις χώρες προέλευσης των καφέδων της εταιρίας Rene.

Τα διαθέσιμα χαράνια καφέ εσπρέσσο από το Getcoffee.gr είναι: Sublimo, Intensiva, Ristretto, Columbia, Kenia, Guatemala, Ethiopia, Costa Rica, Classico Italiano.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Getcoffee World Taste ΚΙΤ συμβατές κάψουλες Nespresso * – 80 τεμ που έχουμε φτιάξει για εσάς ώστε να έχετε μια πρώτη γνωριμία με γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ μοναδικές ποικιλίες Rene nespressο:
* «Nespresso» είναι ένα εμπορικό σήμα εγγεγραμμένο από τη Nestle. H Caffe Rene είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός που δε συνδέεται με τη Nestle. Η συμβατότητα των καψουλών της Caffe Rene είναι λειτουργική για χρήση μόνο με τα προαναφερόμενα μηχανήματα και δεν αντικαθιστά τη χρήση των γνήσιων καψουλών που παράγονται από τη Nestle.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

This is a HIDDEN link used to detect bad robots!