Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Περιγραφή κατηγορίας

Σχετικά με τον Marley Coffee:

Η Marley Coffee είναι μια εταιρία καφέ που ιδρύθηκε στην Τζαμάικα το 2007 από τον Rohan Marley. Είναι ένας από τους γιούς του φημισμένου τραγουδιστή Bob Marley. Τα ονόματα των χαρμανιών καφέ που έχουν δοθεί έχουν πάρει τα ονόματά τους από τα τραγούδια του Bob Marley. Όλα τα χαρμάνια είναι πολύ ποιοτικά και προσεκτικά επιλεγμένα. Ποικιλίες Jamaica Blue Mountain, και Rainforest Alliance. Πολλά προέρχονται από οργανικές και βιολογικές καλλιέργιες. Ο Marley Coffee, που ξεκίνησε το 2012 στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει κερδίσει πολλά βραβεία Great Taste και το Βραβείο Soil Association Organic Beverage of the Year. Ο Marley Coffee είναι τώρα διαθέσιμος σε περισσότερες από δεκαπέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Αρχές λειτουργίας και φιλοσοφία Marley Coffee

Η φιλοσοφία λειτουργίας της εταιρίας και παρασκευής αυτών των χαρμανιών καφέ ασπάζεται το σεβασμό του Bob Marley που είχε για τη φύση και την ανθρωπότητα. Κάτι που τον βοήθησε να καθοδηγήσει όλη τη ζωή του. Η κληρονομιά του ως δύναμη για το παγκόσμιο καλό συνεχίζεται από την οικογένειά του και εκδηλώνεται σε κάθε φλιτζάνι Marley Coffee. Δήλωση της εταιρίας είναι: “Μαζί, θέλουμε να μοιραστούμε αυτήν την κληρονομιά ενώνοντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο για καφέ.”

Η υποστήριξη και ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο είναι μέσα στις αρχές λειτουργίας της εταιρίας. Αυτό φαίνεται με τη δημιουργία χαρμανιών καφέ Fairtrade Certified™. Η αγορά προϊόντων Marley Coffee, βοηθάει στην υποστήριξη των αγροτών και των εργατών που βάζουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον καφέ μας. Το σήμα FAIRTRADE σημαίνει ότι τα συστατικά των προϊόντων μας έχουν παραχθεί από μικρές γεωργικές οργανώσεις ή φυτείες που πληρούν τα κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά πρότυπα Fairtrade. Αυτά τα πρότυπα περιλαμβάνουν την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του περιβάλλοντος. Την πληρωμή της ελάχιστης τιμής Fairtrade και ένα πρόσθετο ασφάλιστρο δίκαιου εμπορίου για επενδύσεις σε επιχειρηματικά ή κοινοτικά έργα. Νιώστε τόσο καλά με το φλιτζάνι του καφέ στο χέρι σας όσο και με το να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε αυτό που αγαπάμε.”

Υποστηρίξτε την αναδάσωση με ένα δέντρο που φυτεύτηκε. Συνεργαζόμαστε με το One Tree Planted για να φυτέψουμε δέντρα σε όλο τον κόσμο. Η αγορά προϊόντων Marley Coffee συμβάλλει στη φύτευση δέντρων παγκοσμίως για την υποστήριξη των παγκόσμιων προσπαθειών αναδάσωσης αυτού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ONETREEPLANTED.