Ταμπλέτες Corsini Decaffeinato Ese Pods – 18 τεμάχια
Οι Ταμπλέτες Corsini Decaffeinato Ese Pods περιέχουν καφέ εσπρέσο 100% Arabica χωρίς καφεΐνη. Η Compagnia Dell Arabica της εταιρίας Caffe Corsini έχει επιμεληθεί για τη συλλογή, καβούρδισμα, άλεσμα και τελικό αποτέλεσμα αυτού του καφέ. Έχει μέτριο καβούρδισμα και ελαφριά ένταση 5 ώστε να είναι αρωματικός και ευχάριστος στη γεύση. Ιδανικός για όσους θέλουν να έχουν τη γεύση και την αίσθηση του espresso καφέ χωρίς όμως την καφεΐνη. Η αφαίρεση της καφεΐνης έχει γίνει με φυσικό τρόπο δηλαδή με νερό (H2O). Ένας από τους καλύτερους καφέδες δίχως καφεΐνη έρχεται να σας φτιάξει τη διάθεση όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τον με την υπογραφή της εταιρίας Caffe Corsini.
Η κάθε χάρτινη μερίδα περιέχει 7g αλεσμένου και καβουρδισμένου καφέ. Η συσκευασία αναγράφει cialde 18 pods 126g/4.4 oz. Χαρακτηρίζεται ως ελαφρύς και αρωματικός καφές. Κάθε χάρτινη μερίδα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα ese pods. Διατίθενται σε συσκευασία των 18 τεμαχίων.
Caffe Corsini – Ιστορία
Η ιστορία του Caffè Corsini αποτελείται από ιδέες και ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 1950 στο Arezzo, από τον Corsino Corsini. Ο οποίος από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ. Πρόσφατα, υπό την ηγεσία του Προέδρου Patrick Hoffer, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έγινε στην Ιταλία στον κόσμο, παρουσιάζεται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Παραγωγή
Με περισσότερους από 4.500 τόνους καβουρδισμένου καφέ ετησίως, η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται τόσο στη λιανική όσο και στο κανάλι του καφέ-μπαρ. Οι κόκκοι καφέ από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του κόσμου, επιλέγονται ξεχωριστά, μέσω ταξιδιού για αναζήτηση μιγμάτων. Αυτό γίνεται για να έρθει στο τραπέζι και στο μπαρ μια γεύση που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αριθμών και εξοπλισμού. Αλλά προσώπων, αρωμάτων και πολιτισμών από διαφορετικά εδάφη. Όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Τζαμάικα, η Κένυα, η Ινδία, το Ελ Σαλβαδόρ. Ο νέος άγριος καφές Harenna, από την Αιθιοπία και η Γουατεμάλα Huehuetenango, και οι δύο Slow Food.
Εργαστήριο
Ένα βασικό καθήκον εκτελείται από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου το οποίο παρακολουθεί κάθε μέρος του κύκλου παραγωγής, με μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δοκιμαστών. Αρχικά καθαρίζεται το μέγεθος των σωματιδίων του ημιτελούς προϊόντος και με ένα ειδικό μηχάνημα που πάλλεται. Το μηχάνημα αυτό επαληθεύει την καμπύλη ταξινόμησης του προϊόντος. Όλη η διαδικασία γίνεται με δοκιμές εκχύλισης. Ο πράσινος καφές, αφού επιλεγεί, αξιολογείται βάσει των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ελαττωμάτων. Έπειτα γίνεται επιλογή μόνο αυτών των δειγμάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Συσκευασία
Σε αυτό το στάδιο, ο ποιοτικός έλεγχος παρέχει όλους τους ελέγχους που χρειάζονται. Έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά. Οι διαδικασίες συμπεριλαμβάνουν οργανοληπτικές δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι ορίζεται στην υψηλή ποιότητα.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.