Ταμπλέτες Corsini Colombia Ese Pods – 18 τεμάχια
Οι Ταμπλέτες Corsini Colombia Ese Pods περιέχουν ένα μονοποικιλιακό χαρμάνι 100% Arabica αποκλειστικά και μόνο από την Κολομβία. Χαρακτηριστική ποικιλία Colombia Medellin Supremo. Έχει απαλή και γλυκιά γεύση με μέτρια ένταση και προσφέρει μια ενθαρρυντική απόλαυση. Είναι ιδανικός κατά τη διάρκεια του διαλείμματος το πρωί ή το απόγευμα.
Η κάθε χάρτινη μερίδα περιέχει 6.94g αλεσμένου και καβουρδισμένου καφέ. Η συσκευασία αναγράφει cialde 18 pods 125g/4.4 oz. Χαρακτηρίζεται ως γλυκός και ομαλός. Κάθε χάρτινη μερίδα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα ese pods. Διατίθενται σε συσκευασία των 18 τεμαχίων.
Caffe Corsini – Ιστορία
Η ιστορία του Caffè Corsini αποτελείται από ιδέες και ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 1950 στο Arezzo, από τον Corsino Corsini. Ο οποίος από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ. Πρόσφατα, υπό την ηγεσία του Προέδρου Patrick Hoffer, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έγινε στην Ιταλία στον κόσμο, παρουσιάζεται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Παραγωγή
Με περισσότερους από 4.500 τόνους καβουρδισμένου καφέ ετησίως, η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται τόσο στη λιανική όσο και στο κανάλι του καφέ-μπαρ. Οι κόκκοι καφέ από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του κόσμου, επιλέγονται ξεχωριστά, μέσω ταξιδιού για αναζήτηση μιγμάτων. Αυτό γίνεται για να έρθει στο τραπέζι και στο μπαρ μια γεύση που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αριθμών και εξοπλισμού. Αλλά προσώπων, αρωμάτων και πολιτισμών από διαφορετικά εδάφη. Όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Τζαμάικα, η Κένυα, η Ινδία, το Ελ Σαλβαδόρ. Ο νέος άγριος καφές Harenna, από την Αιθιοπία και η Γουατεμάλα Huehuetenango, και οι δύο Slow Food.
Εργαστήριο
Ένα βασικό καθήκον εκτελείται από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου το οποίο παρακολουθεί κάθε μέρος του κύκλου παραγωγής, με μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δοκιμαστών. Αρχικά καθαρίζεται το μέγεθος των σωματιδίων του ημιτελούς προϊόντος και με ένα ειδικό μηχάνημα που πάλλεται. Το μηχάνημα αυτό επαληθεύει την καμπύλη ταξινόμησης του προϊόντος. Όλη η διαδικασία γίνεται με δοκιμές εκχύλισης. Ο πράσινος καφές, αφού επιλεγεί, αξιολογείται βάσει των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ελαττωμάτων. Έπειτα γίνεται επιλογή μόνο αυτών των δειγμάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Συσκευασία
Σε αυτό το στάδιο, ο ποιοτικός έλεγχος παρέχει όλους τους ελέγχους που χρειάζονται. Έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά. Οι διαδικασίες συμπεριλαμβάνουν οργανοληπτικές δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι ορίζεται στην υψηλή ποιότητα.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.