Corsini Kenya Nespresso συμβατές κάψουλες – 10 τεμάχια
Ο καφές Corsini Kenya Nespresso είναι ένα μονοποικιλιακό χαρμάνι 100% Arabica αποκλειστικά και μόνο από την Κένυα Αφρικής. Εξαιρετική ποικιλία 100% Arabica (AA Washed). Έχει ισχυρό αρωματικό χαρακτήρα και γεμάτη γεύση. Έχει αρκετή οξύτητα στην αρχή, η οποία εξομαλύνεται στη συνέχεια. Αναδύονται ευχάριστα αρώματα στον ουρανίσκο που μπορούν να σας ταξιδέψουν στα χρώματα της Αφρικής. Είναι μέτριος στη γλυκύτητα και στην ένταση ενώ έχει γεμάτη γεύση. Το συγκεκριμένο χαρμάνι προτείνεται από την εταιρία Corsini ως ιδιαίτερα απολαυστικό μετά από γεύματα.
Η κάθε κάψουλα περιέχει 5,2g αλεσμένου και καβουρδισμένου καφέ. Πάνω στη συσκευασία αναγράφεται ως περιγραφή της έντασης του καφέ Intesita 5. Χαρακτηρίζεται ως ισχυρός αρωματικός καφές. Κάθε κάψουλα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα Nespresso *. Διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
Caffe Corsini – Ιστορία
Η ιστορία του Caffè Corsini αποτελείται από ιδέες και ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 1950 στο Arezzo, από τον Corsino Corsini. Ο οποίος από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ. Πρόσφατα, υπό την ηγεσία του Προέδρου Patrick Hoffer, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έγινε στην Ιταλία στον κόσμο, παρουσιάζεται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Παραγωγή
Με περισσότερους από 4.500 τόνους καβουρδισμένου καφέ ετησίως, η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται τόσο στη λιανική όσο και στο κανάλι του καφέ-μπαρ. Οι κόκκοι καφέ από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του κόσμου, επιλέγονται ξεχωριστά, μέσω ταξιδιού για αναζήτηση μιγμάτων. Αυτό γίνεται για να έρθει στο τραπέζι και στο μπαρ μια γεύση που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αριθμών και εξοπλισμού. Αλλά προσώπων, αρωμάτων και πολιτισμών από διαφορετικά εδάφη. Όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Τζαμάικα, η Κένυα, η Ινδία, το Ελ Σαλβαδόρ. Ο νέος άγριος καφές Harenna, από την Αιθιοπία και η Γουατεμάλα Huehuetenango, και οι δύο Slow Food.
Εργαστήριο
Ένα βασικό καθήκον εκτελείται από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου το οποίο παρακολουθεί κάθε μέρος του κύκλου παραγωγής, με μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δοκιμαστών. Αρχικά καθαρίζεται το μέγεθος των σωματιδίων του ημιτελούς προϊόντος και με ένα ειδικό μηχάνημα που πάλλεται. Το μηχάνημα αυτό επαληθεύει την καμπύλη ταξινόμησης του προϊόντος. Όλη η διαδικασία γίνεται με δοκιμές εκχύλισης. Ο πράσινος καφές, αφού επιλεγεί, αξιολογείται βάσει των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ελαττωμάτων. Έπειτα γίνεται επιλογή μόνο αυτών των δειγμάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Συσκευασία
Σε αυτό το στάδιο, ο ποιοτικός έλεγχος παρέχει όλους τους ελέγχους που χρειάζονται. Έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά. Οι διαδικασίες συμπεριλαμβάνουν οργανοληπτικές δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι ορίζεται στην υψηλή ποιότητα.
Ανακαλύψτε και άλλα χαρμάνια ονομασίας προέλευσης καφέ στην κατηγορία Μονοποικιλιακοί Χωρών
Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας Caffe Corsini εδώ.
* Το εμπορικό σήμα «Nespresso» είναι εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δε συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την εταιρία Caffe Corsini.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.