Corsini Brasil Santos Nespresso συμβατές κάψουλες – 10 τεμάχια
Ο καφές Corsini Brasil Santos Nespresso είναι ένα μονοποικιλιακό χαρμάνι 100% Arabica αποκλειστικά και μόνο από τη Βραζιλία. Μεταξύ όλων των καφέδων της Βραζιλίας, αυτό το χαρμάνι έρχεται από την περιοχή του Σαν Πάολο που ονομάζεται Santos. Σε αυτό το λιμάνι οι σακούλες του ωμού καφέ φορτώνονται και πηγαίνουν για περαιτέρω επεξεργασία. Ο καφές Santos θεωρείται η πιο πολύτιμη ποιότητα ποικιλίας 100% Arabica στη Νότιο Αμερική. Γλυκός στη γεύση με χαμηλή οξύτητα, βελούδινο άρωμα και γεμάτο σώμα. Η γεύση του έχει λεπτή απόχρωση από νότες σοκολάτας. Αυτό τον καθιστά ιδανικό καφέ για ένα ευχάριστο και γλυκό πρωϊνό ξύπνημα. Το εκλεπτυσμένο του άρωμα καθώς και η διακριτική γεύση της σοκολάτας που αναδύεται στον ουρανίσκο αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις!
Η κάθε κάψουλα περιέχει 5,2g αλεσμένου και καβουρδισμένου καφέ. Πάνω στη συσκευασία αναγράφεται ως περιγραφή της έντασης του καφέ Intesita 7. Χαρακτηρίζεται ως ομαλός και αγκαλιαστός. Κάθε κάψουλα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα Nespresso *. Διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
Caffe Corsini – Ιστορία
Η ιστορία του Caffè Corsini αποτελείται από ιδέες και ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 1950 στο Arezzo, από τον Corsino Corsini. Ο οποίος από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ. Πρόσφατα, υπό την ηγεσία του Προέδρου Patrick Hoffer, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έγινε στην Ιταλία στον κόσμο, παρουσιάζεται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.
Παραγωγή
Με περισσότερους από 4.500 τόνους καβουρδισμένου καφέ ετησίως, η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται τόσο στη λιανική όσο και στο κανάλι του καφέ-μπαρ. Οι κόκκοι καφέ από τις διάφορες ονομασίες προέλευσης του κόσμου, επιλέγονται ξεχωριστά, μέσω ταξιδιού για αναζήτηση μιγμάτων. Αυτό γίνεται για να έρθει στο τραπέζι και στο μπαρ μια γεύση που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αριθμών και εξοπλισμού. Αλλά προσώπων, αρωμάτων και πολιτισμών από διαφορετικά εδάφη. Όπως η Κολομβία, η Βραζιλία, η Τζαμάικα, η Κένυα, η Ινδία, το Ελ Σαλβαδόρ. Ο νέος άγριος καφές Harenna, από την Αιθιοπία και η Γουατεμάλα Huehuetenango, και οι δύο Slow Food.
Εργαστήριο
Ένα βασικό καθήκον εκτελείται από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου το οποίο παρακολουθεί κάθε μέρος του κύκλου παραγωγής, με μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δοκιμαστών. Αρχικά καθαρίζεται το μέγεθος των σωματιδίων του ημιτελούς προϊόντος και με ένα ειδικό μηχάνημα που πάλλεται. Το μηχάνημα αυτό επαληθεύει την καμπύλη ταξινόμησης του προϊόντος. Όλη η διαδικασία γίνεται με δοκιμές εκχύλισης. Ο πράσινος καφές, αφού επιλεγεί, αξιολογείται βάσει των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και ελαττωμάτων. Έπειτα γίνεται επιλογή μόνο αυτών των δειγμάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Συσκευασία
Σε αυτό το στάδιο, ο ποιοτικός έλεγχος παρέχει όλους τους ελέγχους που χρειάζονται. Έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά. Οι διαδικασίες συμπεριλαμβάνουν οργανοληπτικές δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι ορίζεται στην υψηλή ποιότητα.
Ανακαλύψτε και άλλα χαρμάνια ονομασίας προέλευσης καφέ στην κατηγορία Μονοποικιλιακοί Χωρών
Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας Caffe Corsini εδώ.
* Το εμπορικό σήμα «Nespresso» είναι εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δε συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την εταιρία Caffe Corsini.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.