Vergnano espresso Cremoso Compostable συμβατές κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια
Οι Vergnano espresso Cremoso Compostable απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν γεμάτο άρωμα μεγάλη ένταση και κρεμώδη υφή από έναν καφέ εσπρέσσο. Ο καφές που περιέχει η κάθε κάψουλα αποτελείται από ένα χαρμάνι αλεσμένου καφέ 5g. Χαρακτηρίζεται ως ένα μίγμα με την πιο ήπια και ντελικάτη γεύση. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν μια αρμονική και ήπια δόση ενέργειας στην καθημερινή τους ζωή. Η χρυσαφένια και λεπτή κρέμα του ξεχωρίζουν σε αυτό το χαρμάνι καφέ. Είναι ένας κρεμώδης καφές, απαλός, με επίμονη επίγευση. Πρόκειται για έναν espresso καφέ που θα λατρέψετε από την πρώτη κιόλας γουλιά! Το χαρακτηριστικό του άρωμα δίνει αμέσως την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ντελικάτο χαρμάνι. Η συνιστώμενη δόση νερού για τη συγκεκριμένη κάψουλα, είναι 30ml. Οι Vergnano Espresso Cremoso είναι συμβατές και κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ με το σύστημα Nespresso *.
Η κάθε κάψουλα είναι σφραγισμένη αεροστεγώς σε ατομικό σακουλάκι για να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα και τις ιδιότητες του καφέ που περικλείει. Οι κάψουλες είναι κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο πολυμερές πλαστικό. Είναι κομποστοποιήσιμες όπου υπάρχει και η αντίστοιχη ένδειξη στη συσκευασία. Μπορούν να απορριφθούν σε ανακυκλώσιμους κάδους χωρίς να αφαιρεθεί ο καφές που περιέχουν. Η προδιαγραφή αυτή έχει πιστοποιηθεί από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές TUV Αυστρίας. Industrial S0448.
Είναι επίσης συμβατές με τις μηχανές Tre και Tre Μini της εταιρείας CAFFE VERGNANO 1882.
Διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
Ανακαλύψτε και άλλες υπέροχες ποικιλίες στην κατηγορία Nespresso συμβατές
Πάθος για καφέ, από το 1882.
Η Caffe Vergnano, υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Vergnano εδώ και τέσσερις γενιές κοιτάζει προς το μέλλον με επίκεντρο τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ποιότητα.
Η τέχνη του εσπρέσο είναι στο κέντρο της λειτουργίας της εταιρείας από το 1882: η παράδοση, η εμπειρία, η αφοσίωση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Caffè Vergnano. Από την επιλογή των καλύτερων πράσινων κόκκων, μέχρι το παραδοσιακό, αργό ψήσιμο για κάθε ξεχωριστή ποικιλία προέλευσης και τον ποιοτικό έλεγχο από τη συλλογή μέχρι τη συσκευασία.