Vergnano espresso Arabica BIO Compostable συμβατές κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια
Οι Vergnano espresso Arabica BIO Compostable απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν ένα βιολογικό χαρμάνι 100% Arabica. Ντελικάτο άρωμα, ελαφριά ένταση και βελούδινη υφή από τις καλύτερες ποικιλίες Arabica προερχόμενες από βιολογικές φυτείες. Ο καφές που περιέχει η κάθε κάψουλα αποτελείται από ένα χαρμάνι αλεσμένου καφέ 5g. Η εμπειρία αυτού του καφέ ξεκινά με ένα ξεχωριστό ελαφρύ άρωμα που διαπερνά τον ουρανίσκο. Στη συνέχεια η κρεμώδης υφή του μαζί με τις ελαφριές νότες καφέ αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις. Έπειτα γλυκές νότες αναδύονται στον ουρανίσκο, ξεδιπλώνοντας τη φαντασία. Όλες αυτές οι συνδυασμένες γεύσεις αφήνουν στο τέλος μια βελούδινη επίγευση που θα σας μείνει αξέχαστη! Η συνιστώμενη δόση νερού για τη συγκεκριμένη κάψουλα, είναι 20-30ml. Οι Vergnano espresso Arabica BIO είναι συμβατές και κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ με το σύστημα Nespresso *.
Η κάθε κάψουλα είναι σφραγισμένη αεροστεγώς σε ατομικό σακουλάκι για να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα και τις ιδιότητες του καφέ που περικλείει. Οι κάψουλες είναι κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο πολυμερές πλαστικό. Είναι κομποστοποιήσιμες όπου υπάρχει και η αντίστοιχη ένδειξη στη συσκευασία. Μπορούν να απορριφθούν σε ανακυκλώσιμους κάδους χωρίς να αφαιρεθεί ο καφές που περιέχουν. Η προδιαγραφή αυτή έχει πιστοποιηθεί από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές TUV Αυστρίας. Industrial S0448.
Είναι επίσης συμβατές με τις μηχανές Tre και Tre Μini της εταιρείας CAFFE VERGNANO 1882.
Διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
Ανακαλύψτε και άλλες υπέροχες γεύσεις στην κατηγορία Nespresso συμβατές
Πάθος για καφέ, από το 1882.
Η Caffe Vergnano, υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Vergnano εδώ και τέσσερις γενιές κοιτάζει προς το μέλλον με επίκεντρο τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ποιότητα.
Η τέχνη του εσπρέσο είναι στο κέντρο της λειτουργίας της εταιρείας από το 1882: η παράδοση, η εμπειρία, η αφοσίωση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Caffè Vergnano. Από την επιλογή των καλύτερων πράσινων κόκκων, μέχρι το παραδοσιακό, αργό ψήσιμο για κάθε ξεχωριστή ποικιλία προέλευσης και τον ποιοτικό έλεγχο από τη συλλογή μέχρι τη συσκευασία.