Edo Barista Γαλατιέρα Αφρόγαλου 600ml
Η Edo Barista Γαλατιέρα Αφρόγαλου 600ml είναι κομψή και εύχρηστη. Κατάλληλη για την παρασκευή αφρογάλακτος ή ροφήματος σοκολάτας με ατμό. Η κανάτα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI304 που καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα. Ιδανική λύση για όποιο μαγαζί καφέ καθώς και για οικιακή χρήση. Η σειρά Edo Barista milk jug είναι αποτελεί την τελειότητα στο στυλ και τη λειτουργικότητα. Μέσα στη γαλατιέρα υπάρχει χαραγμένη διαβάθμιση των oz από αριστερά και των ml από δεξιά. Οι κλίμακες αυτές διευκολύνουν τη μέτρηση της ποσότητας του παραγόμενου αφρογάλακτος.
Εξωτερικά έχει φινίρισμα καθρέφτη. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα καλαίσθητο χαρακτήρα καθρεπτισμού και μπορεί να ομορφύνει το χώρο σας. Επίσης μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας καθώς παρασκευάζετε αφρόγαλο. Το πάχος του είναι 0,7mm. Η βάση του είναι κυκλική ώστε να μην κάνει μπουρμπουλήθρες το γάλα κατά την παρασκευή του και να παράγει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έχει ηλεκτροσυγκολλημένο ανοξείδωτο χερούλι ώστε να υπάρχει προστασία θερμοκρασίας από κάψιμο του χεριού. Η βολική λαβή, το κομψό του σχέδιο και το πρακτικό στόμιο εκχύλισης το καθιστά ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της τέχνης του latte art. Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με την ανθεκτικότητα και την πρακτικότητα αποτελεί ένα must εργαλείο για την παρασκευή του τέλειου αφρογάλακτος ή ροφήματος σοκολάτας. Γίνε κι εσύ τώρα ο barista που αξίζει!!
Ο κατασκευαστής αναγράφει 600ml στη συσκευασία ως όριο ασφαλείας. Η κανάτα είναι φτιαγμένη να χωράει μέχρι και 610ml ως μέγιστη χωρητικότητα.
Οι κλίμακες μέτρησης μέσα στο δοχείο έχουν ως εξής: OZ: 8,10,12,14,16,18,20 / ml: 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600ml.
Διατίθεται σε χωρητικότητα για 3 φλιτζάνια με μέγιστη χωρητικότητα 600ml / 20oz.
Δείτε επίσης: Αφρογαλιέρες και γάλα
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.