Οι τρόποι αποστολής προϊόντων που προσφέρουμε αφορούν όλη την Ελλάδα ιδιώτες, χονδρεμπόρους ή μαγαζιά, ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ.

Το σύστημα χρέωσης μεταφορικών είναι αυτοματοποιημένο με τις ελάχιστες δυνατές χρεώσεις.

1. Με ταχυμεταφορική – courier

Η ελάχιστη χρέωση αποστολής προϊόντων εως 4Kg για όλη την Ελλάδα είναι 2,00ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Μετά το πέρας των 4Kg κάθε 1Kg χρεώνεται με 1,35 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα για όλες τις αποστολές.

Η χρέωση των μεταφορικών πραγματοποιείται με βάση το βάρος και τον όγκο της εκάστοτε παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» τότε επιβαρύνεστε με μία επιπρόσθετη χρέωση 1,85ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.

2. Με μεταφορική εταιρία

Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας (βάρος-όγκου), άνω των 10Kg ενδείκνυται η επικοινωνία μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Για την αποστολή με μεταφορική εταιρία θα πρέπει να γίνει πρώτα πληρωμή μέσω τραπέζης, του συνολικού ποσού της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών εξόδων από την έδρα μας στη μεταφορική.

Για το κόστος αποστολής από τη μεταφορική εταιρία θα ενημερωθείτε από το ιστορικό παραγγελιών σας, τηλεφωνικώς, ή μέσω email.

* Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη μας γίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτ.-Παρ.) από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας.

3.Από το σημείο παραλαβής προϊόντων

Η εταιρία μας διατηρεί σημείο παραλαβής προϊοντων στην οδό Κερκύρας 2, Ν.Ιωνία Τκ: 14235. Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12.30 – 19.30 για την εξυπηρέτηση των πελατών μας κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης. Για επιβεβαίωση και παραλαβή της παραγγελίας σας από το σημείο παραλαβής παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας πριν έρθετε στο τηλ: 2167001723.